*Κάνουμε ήδη τον σταυρό μας για να μην μας έρθει κάποιο εξώδικο

Πριν κάνουμε την καθιερωμένη μας βουτιά στην εκπληκτική -για ακόμη μια φορά- ελληνική επικαιρότητα, να σας πούμε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος, που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (30/01) «μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση», κυκλοφορεί από το πρωί και πάλι ελεύθερος.

Βάλτε καφέ και καθίστε καπου αναπαυτικά. Θα μοιραστούμε μαζί σας τι ακριβώς έχει συμβεί. Όχι, όχι, δεν θέλουμε ζάχαρη, μας αρέσει αυτή η πίκρα που αφήνει η ελληνική πραγματικότητα στο στόμα μας.

Το στόρι: O συγγραφέας και αρθρογράφος συνελήφθη σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;». Γιατί; Γιατί  του έγινε μήνυση από τον παρουσιαστή, βασιλιά της τρας ποιοτικής τηλεόρασης και υποψήφιο με την Ελληνική Λύση, Φίλιππο Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Ειδικότερα, μετά το τέλος της εκδήλωσης στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Μάλιστα, ο Φίλιππος Καμπούρης πανηγύρισε την σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου λες και έβαλε γκολ στις καθυστερήσεις σε τελικό Μουντιάλ.

Το στόρι πίσω από το στόρι: Ο Πέτρος  Τατσόπουλος σε ανάρτησή του αναφερόταν στα όσα είπε ο κ. Καμπούρης για τον Άγιο Εφραίμ που τον έκανε καλά καταλήγοντας «από την trash tv στην εκκλησία και από την εκκλησία στη βουλή: εγγυημένη διαδρομή επιτυχίας, καρατσεκαρισμένη».

Η Φίλιππος Καμπούρης, πάρα πολύ ψύχραιμος, απάντησε: «Συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας, που δεν έχεις το Θεό σου και ειρωνεύεσαι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε την ίδια μου τη ζωή και το ξεπέρασα με πίστη και υπομονή και τη μάχη που δίνει τώρα η αδελφή μου με τον καρκίνο, τολμάς αναίσχυντε άνθρωπε να προσβάλλεις την υπόστασή μου, τα πιστεύω μου και και την πίστη μου στο Θεό! Στα δικαστήρια θα λογοδοτήσεις για τις απερίγραπτες δηλώσεις σου!». Εν τω μεταξύ δεν αναφέρει πουθενά την αδερφή του Φίλιππου Καμπούρη ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.