Τώρα να σας πούμε ότι τα βράδια μας μάς βρίσκουν στον καναπέ με μία πίτα ή ένα κομμάτι πίτσα (είναι και ακριβά), όσο διάφοροι άνθρωποι στο Survivor αγωνίζονται για ένα πιάτο φαΐ; Όχι, δεν ήταν άδικο. Δεν βλέπουμε Survivor. Θα κάνουμε όμως μια παραδοχή. Αν τύχει και δούμε κάποιο στιγμιότυπο, μοιάζουμε αρκετά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο διάσημο πια meme από το Once Upon a Time in Hollywood. Δεν φταίμε εμείς, τα άτομα της παραγωγής φταίνε.

Σαν γνήσιοι καταναλωτές του feed μας στο Facebook, πέσαμε πάνω σε μία “είδηση” από αυτές που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Διαβάσαμε λοιπόν ότι έπιασε φωτιά σε καλύβα. Ανησυχήσαμε. Οπότε κάναμε το κλικ μας για να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι καλά. Την αρχική μας ανησυχία, όμως, αντικατέστησε ένα άλλο αίσθημα, αυτό της λύπης.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, γίνεται χαμός στο Survivor All Star και όχι μόνο γίνεται χαμός, αλλά είχαμε και αποχωρήσεις από το συμβούλιο. Μεταξύ μας, δεν μας νοιάζει καθόλου. Ας μείνουμε στην ιστορία με την καλύβα, την καλύβα των Μαχητών που πήρε φωτιά.

Οι παίκτες, που λέτε, έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν έχουν ξαναζήσει και κάποιοι από αυτούς λειτουργούν με πανικό. Ο Ηλίας Γκότσης, για παράδειγμα, προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά πετώντας ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της. Πάμε πάλι: Ο Ηλίας Γκότσης, για παράδειγμα, προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά πετώντας ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά. Ας μην το κάνουμε, γιατί θα μας χαρακτηρίσετε κακούς. Θα πούμε μόνο ότι φαίνονται έμπιστοι εκεί στο Survivor και ότι θα ήταν μια έξυπνη κίνηση να τους πάρουμε στην πυροσβεστική, άλλωστε υποφέρει η χώρα μας κάθε καλοκαίρι και είναι κρίμα να χάνονται για μια καρύδα τέτοια μυαλά.