Το Poker Face είναι άλλη μια απόδειξη ότι η Natasha Lyonne είναι θεάρα

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς στην COSMOTE TV και κολλήσαμε.

Το Poker Face είναι άλλη μια απόδειξη ότι η Natasha Lyonne είναι θεάρα

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς στην COSMOTE TV και κολλήσαμε.


O Ράιαν Τζόνσον του Knives Out ξέρει να κάνει ωραία τηλεόραση. Και να βρίσκει ντεντέκτιβ που θέλουμε α) τα ρούχα τους, β) το swag τους και γ) την ικανότητά τους να είναι κουλ και μισάνθρωποι. Δεν είναι εύκολο να βρεις μια τηλεοπτική σειρά που να μην την βαρεθείς μετά τα τρία πρώτα επεισόδια σήμερα. Προσποιούμαστε ότι παρακολουθούμε επεισόδια ενώ στην ουσία κάνουμε scroll στα σόσιαλ, απλά και μόνο για να μην χάσουμε το hype. Δεν περνάμε όμως πραγματικά καλά. 

Το Poker Face είναι διασκεδαστική τηλεόραση. Κι αυτό οφείλεται στην πρωταγωνίστρια του. Το έχει. Δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που έχει αλλά είναι σπάνιο. Θέλεις να την παρακολουθείς να λύνει εγκλήματα. Λοιπόν, η Τσάρλι είναι μια φαινομενικά λούζερ σερβιτόρα του Λας Βέγκας που δεν έχει φίλους, κοινωνική ζωή, βλέψεις από τη ζωή, σχέσεις ερωτικές. Ξέρει όμως πότε λέει κάποιος ψέματα. Κι αυτό θα την βάλει σε μπελάδες. Το να είναι "ανθρώπινος ανιχνευτής ψεύδους" είναι χρήσιμο όταν μπλέκει σε υποθέσεις με φόνους σε νέες αμερικάνικες πόλεις (καθόλου φανταχτερές) κατά τη διάρκεια της σειράς 10 επεισοδίων. Η ικανότητα της Τσάρλι να ανιχνεύει ψέματα είναι μια υπερδύναμη και ο αριθμός των δολοφονιών που συναντά στα ταξίδια της είναι περίεργα υψηλός. Μάλλον, στην Αμερική κάτι δεν πάει καλά. Γίνεται ερασιτέχνης ντετέκτιβ που λύνει τέλειους φόνους σε μια σειρά με ιδανικούς guest star. Και μια Plymouth Barracuda που ζηλέψαμε. 

Στον πιλότο ξεσκεπάζει τα ψέματα του Έιντριεν Μπρόντι. Κι όχι, δεν κάναμε κανένα spoiler γιατί αυτή η σειρά whodunit σου δίνει στο πιάτο τον δολοφόνο. Κάθε επεισόδιο θα ξεκινά με ένα φόνο, κάθε εβδομάδα θα λύνει ένα διαφορετικό αίνιγμα. Ο θεατής είναι έτσι ένα βήμα μπροστά από την Τσάρλι.Και η Τσάρλι θα πρέπει να βρει τα στοιχεία για να βάλει τον δολοφόνο στη θέση του. Την είδαμε και στο Russian Doll να βάζει τα στοιχεία στη σειρά για να καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή της. Η Λιόν αποπνέει χαμηλών τόνων θλίψη. Και είναι μαγνητική. 

Θα το δείτε και για τις guest εμφανίσεις αγαπημένων πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ. Είναι μια απλή νοσταλγική σειρά. Και η επιτυχία της είναι αυτή η απλότητα. 

Υγ: Αν ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τις μαύρες μυτερές μπότες της, ας μας ενημερώσει. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα