Η νοσταλγία έχει μετατραπεί σε αγαπημένο “βολικό” συναίσθημα των Millennials. Η νοσταλγία είναι παντού, προφανώς και στο ίντερνετ, και όταν δεν υπάρχει υπαρκτός λόγος για να βιωθεί, εφευρίσκουμε έναν στα γρήγορα. Όχι, δεν θα μιλήσουμε για τους λόγους που καταφεύγουμε στην παρελθοντολογία, αντί να δημιουργούμε ένα καλύτερο παρόν. Πρακτικά, να τροφοδοτήσουμε αυτή τη νοσταλγία θέλουμε. 

Σε άλλα νέα, ανακαλύψαμε ένα video το οποίο έχει γίνει viral, και όχι δεν είναι στο TikTok. Είναι στο old school YouTube. Λίγη νοσταλγία ακόμα για εποχής που το viral σαν concept “άνθιζε” στην πιο μη κοινοποιήσιμη πλατφόρμα της εποχής μας. Το βίντεο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καταφέρνει να κάνει μια σούμα των 90s, της δεκαετίας που μαζί με τα 00s, νοσταλγούμε περισσότερο από κάθε άλλη. 

Πρόκειται για μια χρονολογημένη συλλογή από την ποπ κουλτούρα, την πολιτική, τη μουσική, τις ταινίες, τις σειρές, τα σπορ, τα κινούμενα σχέδια και τις διαφημίσεις της δεκαετίας του 1990. Η συλλογή αυτή από στιγμές και φάσεις των 90s δημιουργήθηκε από την Alumenad, η οποία έχει καταφέρει να μιξάρει τεχνηέντως θέματα που κυμαίνονται από την πολιτική μέχρι της ίδιες τις διαφημίσεις των 90s. Όλα αυτά μουσικά ντυμένα από το “Connected” των Stereo MCs. 

Παιδιά της νοσταλγίας, δείτε παρακάτω τα 90s (όχι τα βαθιά ελληνικά, βεβαίως) σε πέντε λεπτάκια: