Βρήκε τον σκύλο του μετά από 5 χρόνια και κάπου εδώ θα σας δώσουμε ένα χαρτομάντιλο

Ένα υπέροχο και συγκινητικό βίντεο από τη Θεσσαλονίκη μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα ζώα.

Βρήκε τον σκύλο του μετά από 5 χρόνια και κάπου εδώ θα σας δώσουμε ένα χαρτομάντιλο

Ένα υπέροχο και συγκινητικό βίντεο από τη Θεσσαλονίκη μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα ζώα.


Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ό,τι και να θες να γράψεις, δεν έχει ουσία και αυτό γιατί όταν υπάρχει εικόνα, μιλάει από μόνη της. Θα κάνουμε όμως μια προσπάθεια για να σας βάλουμε στο κλίμα, μπας και σας γλιτώσουμε από τα δάκρυα της συγκίνησης (δύσκολο). Η παρακάτω ιστορία, λοιπόν, έχει να κάνει με έναν σκύλο στην Θεσσαλονίκη και έναν άνθρωπο που δεν είχαν βρεθεί για πέντε ολόκληρα χρόνια. Καταλάβατε πού το πάμε, έτσι;

Ο Λευτέρης είναι κάτοικος της συμπρωτεύουσας και ιδιοκτήτης του σκύλου. Αυτός και η οικογένειά του δεν περίμενε να ξαναδεί το λυκόσκυλο, αφού έχασαν τον τετράποδο φίλο τους πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2017. Αν υπάρχει αυτό που λένε μοίρα, όμως, τότε δούλεψε υπέρ τους.

Η οικογένεια τον αναζητούσε για μεγάλο διάστημα, αλλά οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό. Έτσι, έπρεπε όλοι να αποδεχθούν πως είτε κάποιος τους τον είχε κλέψει είτε πως έχει χάσει τη ζωή του μετά από τόσους μήνες χαμένος. Αλλά…

Ένα παράδοξο και εξαιρετικά ευχάριστο δώρο δέχθηκε ο Λευτέρης (ανήμερα της ημέρας των γενεθλίων του) όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από μία κτηνίατρο στον Σταυρό. Η κτηνίατρος του ανακοίνωσε πως το αγαπημένο τους λυκόσκυλο βρέθηκε ζωντανό και πως πλέον είναι 7,5 χρονών. Όταν τον έχασαν, ήταν μόλις 2,5.

Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook, δείχνει τη συγκινητική στιγμή που βλέπει ξανά ο ένας τον άλλον. Και εντάξει, κάπου εδώ θα σας προετοιμάσουμε και θα σας δώσουμε, έστω και μέσω της οθόνης σας, ένα χαρτομάντιλο. Ο σκύλος όχι μόνο αναγνώρισε τον Λευτέρη, αλλά τρελάθηκε και από τη χαρά του. Ναι, κάτι τέτοια γίνονται ταινίες και κλαίμε μπροστά από την τηλεόρασή μας.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα