Υποψήφιος στις εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας, με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

"Μικρό κόμμα αν βγει βγήκε".

Υποψήφιος στις εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας, με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

"Μικρό κόμμα αν βγει βγήκε".


Υποψήφιος στις εκλογές θα είναι ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του Alpha, “Super Κατερίνα”. 

Σε άλλα νέα, μιλώντας αναφορικά με τα πτυχία των καλλιτεχνών, και τονίζοντας πως «είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ένας μεταθέτει στον άλλο», ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε: «Όμως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, όπου έβαλε ταφόπλακα και λέει εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε», κάνοντας σαφές πως πρόκειται για ένα διαχρονικό ζήτημα που τώρα κορυφώθηκε. 

Βέβαια, το νέο εδώ είναι άλλο. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με ένα «μικρό κόμμα», αυτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: 

 

«Εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αυτή την στιγμή είναι άνθρωποι απ' όλα τα κόμματα. Ακόμα και ηθοποιοί που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία, είναι εναντίον του διατάγματος και προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους από τη Νέα Δημοκρατία και δεν μπορούν. Γιατί δεν ακούν λοιπόν τους δικούς τους; Δεν κατηγορούμε αυτή την κυβέρνηση μόνο, όλες οι προηγούμενες. Εγώ είμαι υποψήφιος με την «Πλεύση Ελευθερίας», με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα αν βγει βγήκε. Ήμουνα και στις προηγούμενες εκλογές». 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, για να φτάσουμε και στα δικά μας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του ελληνικού Me Too, κατά τη διάρκεια του οποίου μάς είχε παραχωρήσει και μια κατατοπιστική συνέντευξη. Δείτε τη παρακάτω: 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα