Σάλος! Καλά, σιγά τα λάχανα, λέμε τώρα. Άλλη δουλειά δεν είχαν στο ελληνικό ίντερνετ, ασχολήθηκαν ξανά με τις ασυναρτησίες του Snik. Εν τω μεταξύ και εμείς το ίδιο κάνουμε αλλά, εντάξει, άλλο εμείς και άλλο οι άλλοι. Ίσως και όχι. Δεν έχει σημασία. Άλλο είναι το θέμα μας.

Τι έχει συμβεί: Ο δημοφιλής τράπερ έκανε γυμναστική στο σπίτι του και σε stories που δημοσίευσε, έδειχνε τα δύο του σκυλάκια, τα οποία ήταν έξω στη βροχή. Μιλάμε για χθες, Πέμπτη (26/1), τη στιγμή που τα νερά από τους καταρράκτες στη Βασιλίσσης Σοφίας έτρεχαν έτρεχαν, έτρεχαν, έτρεχαν… Δεν κόλλησε η βελόνα, όντως δεν σταμάτησαν να τρέχουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, επειδή άφησε τα κατοικίδιά του στην κακοκαιρία να κάνουν πλάτσα πλούτσα. Ο τράπερ τότε, ξέσπασε μέσω των social media, τονίζοντας πως έξω στον κήπο υπάρχουν τα σπιτάκια τους, όπου και μπορούν να μπουν για να προστατευτούν.
«Κάποιοι που μου στέλνετε “βάλε τα σκυλιά μέσα¨, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ*****. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου κάντε unfollow», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, λοιπόν, πρότεινε (μπορεί και όχι) κάποιες δουλειές σε όλους εσάς τους τεμπέληδες γιατί, πραγματικά, δεν σας αντέχει άλλο.

Να κάνετε μουσική

Βρείτε κάτι μπιτ χωρίς δικαιώματα στο YouTube, κατεβάστε ένα πρόγραμμα autotune ή απλά τσιρίξτε στο μικρόφωνο και γράψτε στίχους που περιέχουν τις γνωστές λέξεις της τραπ μουσικής. Δεν θα τις αναφέρουμε, ξέρετε πολύ καλά ποιες είναι αφού πηγαίνετε στα κλαμπ και κοπανιέστε. Βασική προϋπόθεση να ραπάρετε σαν αν είστε μεθυσμένοι για να μην σας καταλαβαίνουν.

 

Να γίνετε επαγγελματίες στα φρουτάκια

Τίμια δουλειά. Δύσκολη, αλλά τίμια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ σας και να κάτσετε στην καρέκλα του γραφείου σας. Βάλτε λίγη μουσική και πατήστε το μαγικό κουμπί που είτε θα σας κάνει πλούσιους είτε θα σας αφήσει ταπί και καθόλου μα καθόλου ψύχραιμους. Bonus: θα ξεδίνετε βρίζοντας τον γείτονα.

Σεκιούριτι στα βραβεία MAD

Και αυτό γιατί υπάρχει έλλειψη. Είδατε τι έγινε την προηγούμενη φορά, δεν είναι ωραίες εικόνες αυτές. Για να πετύχετε σε αυτό τον τομέα, πέρα από μπράτσα, θα πρέπει να είστε και αρκετά cringe και να τραγουδάτε μαζί με το κοινό διάφορα συνθήματα όπως “μην τσακώνεστε”.

https://www.youtube.com/watch?v=IfJ6zyFFLJY

Δοκιμαστές ρούχων

Δεν είναι δύσκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φοράτε τα ρούχα σας και να λέτε την τιμή τους. Για παράδειγμα: παντελόνι, 23 ευρώ με έκπτωση από 30 τα Χριστούγεννα. Παπούτσια 40 ευρώ, Marketplace. Κάλτσες, 7 ευρώ 8 ζευγάρια από λαϊκή με ημερομηνία λήξης. Εσώρουχο δώρο από τη θεία. Μπλούζα συγγενή που πήγε στρατό. Μπουφάν κλεμμένο από καθαριστήριο όταν πήγατε να πάρετε το χαλί.

Δημιουργοί καλυμμάτων για μπαλκόνια

Σας ενθουσίαζαν τα μαγικά από νεαρή ηλικία; Tότε αυτή η δουλειά είναι για εσάς. Αν δεν ξέρετε να φτιάχνετε καλύμματα, κλέψτε ένα από το χωράφι του γείτονα ή τουλάχιστον το σεντόνι που άπλωσε η γιαγιά σας για να σε στεγνώσει. Στη συνέχεια, και αφού θα έχετε μοιράσει τις κάρτες σας, θα σας καλούν για να πηγαίνετε σε σπίτια και να καλύπτετε με αυτά τα ετοιμόρροπα μπαλκόνια.