Ας ξεκινήσουμε με το πιο σημαντικό: Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Πάμε τώρα στην είδηση που μας έρχεται -ξανά- από το κέντρο της πόλης. Τα μπαλκόνια στην Αθήνα είναι κάτι σαν τα Έντς στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ζωντανεύουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Διαφορετικά, κάποιος απλά μαας κοροϊδεύει και το κάνει καλά.

Ενώ η κακοκαιρία σαρώνει την Αθήνα κάνει παρέλαση (έχουμε αποδείξεις εδώ και και εδώ) ένα περβάζι διαλύθηκε και έπεσε στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Ερμού. Δεν λέτε που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα; Όχι τίποτα άλλο, αυτές τις μέρες μόνο τους ντελιβεράδες περιμένουμε να χτυπήσουν.

Το περβάζι μπαλκονιού, που λέτε, είπε χαιρετίσματα και έπεσε, με αποτέλεσμα τα κάγκελα να στέκονται μόνα τους. Θα τα φάει η μοναξιά και το κρύο. Ας το καλύψουν με κανένα σεντόνι τουλάχιστον όπως έκαναν με το άλλο μπαλκόνι στη Συγγρού. Κορόιδα ήταν; 

Στο κτίριο στεγάζεται γνωστό κατάστημα με κοσμήματα, η είσοδος του οποίου έχει κλείσει πρόχειρα με κορδέλες, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για όσους περνούν από το σημείο να φάνε καμία ξόφαλτση στο κεφάλι. Δεν το θέλουμε αυτό. Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία, συνεργεία του δήμου και διάφοροι περίεργοι που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους, προκειμένου να μαζέψουν τα ό,τι απέμεινε από το περβάζι μπαλκονιού.