Με βροχούλα αποφάσισε να «κλείσει» ο Ιανουάριος και δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς μάς έκοψε το αίμα το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας. Μερικούς, δε, μάς είχε ξεχάσει δυο χρόνια πανδημίας τώρα, αλλά μάς θυμήθηκε με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Και επειδή δεν υπάρχουν plan A και B, σε τούτο τον μαγευτικό τόπο, η λύση είναι μια: μένουμε σπίτι. 

Μιλώντας για μαγευτικό τόπο, η έντονη βροχόπτωση που έχει ξεσπάσει από το πρωί και έχει σκοτεινιάσει κανονικότατα τη μέρα, δημιούργησε καταρράκτες στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του ΝΙΜΤΣ. Μαγεία. Ειδικά αν περνάς με την ομπρελίτσα σου ξενερωμένος από δίπλα. Δώρο το ντους. 

Την ίδια στιγμή, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Πέτρου Ράλλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στη διασταύρωση της Πειραιώς με την οδό Χαμοστέρνας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

Δεν τελειώνουν εδώ οι διακοπές κυκλοφορίας. Σε άλλα νέα, με κλειστό φαληρικό δέλτα, δεν περνάτε ούτε επί της νέας παραλιακής στο ρεύμα προς Αθήνα (λίγο πριν την υπόγεια σήραγγα), στο ύψος του Νιάρχος και επί της οδού Ωκεανίδων από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Μαραθώνος στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Για την κίνηση, σε όσους δρόμους είναι ανοιχτοί, δεν θέλετε να σας μιλήσουμε. Αφού θα το ζήσετε μόνοι σας. Πάμε τώρα να μαγευτούμε λίγο από τους καταρράκτες στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο παρακάτω βίντεο: 

https://www.youtube.com/watch?v=uGPcOrOpr1w