Αστραπές και βροντές, μήνυμα από το 112 που μας αφαίρεσε λίγα χρόνια από τον φόβο που μας προκάλεσε (αλήθεια, πώς γίνεται η ειδοποίηση να ακούγεται τόσο δυνατά ενώ το αγαπημένο σου τραγούδι με το ζόρι φτάνει στα αφτιά σου μόλις το βάζουμε να παίξει από τα ηχεία;) και το μόνο που περιμένουμε είναι να μας έρθουν από ψηλά οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ να βάλουν ένα τέλος σε αυτό που αποκαλούμε ζωή. Μα μην ανησυχείτε, το Χόγκουαρτς η Πολιτική Προστασία και ο κρατικός μηχανισμός δεν θα πέσουν έτσι εύκολα. Όπως σε κάθε κακοκαιρία, έτσι και σε αυτή, είναι σε ετοιμότητα. Πάντα ήταν, εσείς δεν ξέρετε να εκτιμάτε.

Για την ώρα μόνο κάτι καταρράκτες στη Βασιλίσσης Σοφίας έχουμε και κάτι κλειστούς δρόμους. Πώς κάνετε έτσι; Και επειδή είμαστε δημοσιογράφοι και θέλουμε να σας κρατάμε σωστά ενημερωμένους, να ξέρετε ότι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει την Αττική και φυσικά της υπερχείλισης υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία: Επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χαμοστέρνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα. Επί της Νέας Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (λίγο πριν την υπόγεια σήραγγα) στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος. Επί της οδού Ωκεανίδων από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαραθώνος στην περιοχή του Ασπρόπυργο. Στην έξοδο Λαχανά επί της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Μην ξεχνάτε ότι είματε επαγγελματίες όμως και βάζουμε την ενημέρωσή σας στην κορυφή της πυραμίδας με τα πιο σημαντικά πράγματα του κόσμου. Για το λόγο αυτό, βγήκαμε στους δρόμους της Αθήνας με μια αδιάβροχη κάμερα αξίας 4 ευρώ -πάντα με κίνδυνο να πνιγούμε- και σας μεταφέρουμε τα όσα είδαν τα ματάκια μας. Τις γαλότσες σας να φορέσετε, θα τις χρειαστείτε. Κάποιοι θα πουν ότι οι φωτογραφίες που θα βρείτε παρακάτω δεν είναι από την πρωτεύουσα αλλά από διάφορα μέρη του κόσμου. Το αφήνουμε πάνω σας, μεγάλα παιδιά είστε (οξύμωρο δεν είναι αυτό; Γιατί επιμένουμε να το χρησιμοποιούμε;).

Χαμός στη Σταδίου

Εδώ βλέπουμε τους τουρίστες στην Ακρόπολη

To νέο έργο του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο που πλημμύρισε

Παραλιακή από Πειραιά προς Συγγρού

Εδώ το Άλσος Παγκρατίου

Φασέοι σκεϊτάδες στο Σύνταγμα τώρα