Από το πρωί, αν κάνατε την καθιερωμένη σας βόλτα στο διαδίκτυο με το ένα μάτι κλειστό λόγω της νύστας, θα είδατε μια “περίεργη” είδηση η οποία είχε να κάνει με μια αρκούδα (διπλής). Αλλά έχουμε να μοιραστούμε κάτι μαζί σας. Ζαβολιάρης μας βγήκε ο οδηγός που συνάντησε μια αρκούδα στην Πέλλα, στο δρόμο προς το Καϊμακτσαλάν. Τελικά όχι μόνο δεν τη συνάντησε, αλλά το πιο κοντινό που έχει βρεθεί σε μία, είναι μέσω της οθόνης του κινητού του. 

Ο οδηγός, ο οποίος θα μπορούσε να είναι και πρωθυπουργός της χώρας, ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram και επειδή η επικαιρότητα θυμίζει Σαχάρα, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να μιλήσει για την εμπειρία του. Αλλά υπάρχει κάτι που δεν μας είπε. Και ήταν σημαντικό. 

Η εμπειρία του, όπως αποδεικνύεται, προήλθε από αναρτήσεις στο Instagram από τον Σεπτέμβριο του 2022 που είχαν γίνει, μάλιστα, θέμα σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να πάρει αυτά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τόσο επιθυμεί, ε;

Παρόλα αυτά ο οδηγός σε σημερινές του δηλώσεις περιέγραψε μέχρι και το τι σκέφτηκε όταν είδε μπροστά του την αρκούδα, λέγοντας πως «δεν τρόμαξα, απλά σοκαρίστηκα με το μέγεθός της. Ήταν τεράστια». Λένε πως όταν ένα ψέμα είναι καλό, το πιστεύεις ακόμα και εσύ.

Ο ίδιος, μάλιστα, έδωσε και συμβουλές προς όσους τύχει να συναντηθούν κάποια στιγμή με αρκούδα λέγοντας «εάν δεν τα πειράξεις, εάν δεν νιώσουν απειλή, δεν σε πειράζουν».