Αν σε κάποιον λείψει αυτό το μπαλκόνι, θα είναι το Twitter. Βρήκαν το μπαλκόνι που εκφράζει το mood τους τα τελευταία χρόνια. Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, Κώστας Σπηλιόπουλος μίλησε στο OPEN για το περιστατικό και αστειευόμενος είπε:  “Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία, ατραξιόν έχουμε και εμείς“. Και να σας πω κάτι, συμφωνούμε με τον κύριο. Τι παραπάνω έχει το καμπαναριό της Πίζας από το μπαλκόνι της Συγγρού; Να βγει κάποιος υπεύθυνα να μας πει. 

Έπειτα από τέσσερις ημέρες, λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, οι εργασίες στο ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού ολοκληρώθηκαν. Τίτλοι τέλους για το μπαλκόνι ξενοδοχέιου στη λεωφόρο Συγγρού που έγινε viral στο διαδίκτυο, το οποίο αποκολλήθηκε και κρεμόταν έτοιμο να καταρρεύσει. Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς μπαλκόνι στη Συγγρού; Ήταν μια κάποια λύση. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», οι ειδικοί επισημαίνουν ότι στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις δεν φταίει το βάρος που βάζουμε στα μπαλκόνια μας, αλλά η φθορά η οποία «περνά απαρατήρητη». Τον περσινό Φεβρουάριο, κατέρρευσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι. 

Το κόστος επισκευής του μπαλκονιού ανέλαβε, όπως προβλέπεται, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Αν και παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να έχει υπάρξει τραυματισμός, είπε ότι οι ένοικοι ποτέ δεν βγαίνουν στα μπαλκόνια γιατί αυτά έχουν μια ιδιορρυθμία. «Τα μπαλκόνια είναι στενά και έχουν πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη δεν μπορεί να βγει κανείς έξω ποτέ, δεν μπορεί να κάτσει κανείς έξω, ούτε παράθυρο δεν ανοίγουν. Είναι κατασκευή του 1972. Δεν είναι φορετό το μπαλκόνι. Ο εργολάβος που είχε βάλει τα σίδερα αντί να τα βάλει στο 50% και πάνω του μπαλκονιού τα έβαλε κάτω κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο. Τώρα το κρατούν μόνο τα σίδερα που είχε βάλει χαμηλά. Είναι κακοτεχνία» παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο επιτυχημένα memes που βρήκαμε στο Twitter.

1. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, ανέβασμα για φασαίους σε μπαλκόνι της Συγγρού.

2. Τουριστικό αξιοθέατο καλύτερο από τον Πύργο της Πίζας.

3. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική ομιλία 

4. Το μπαλκόνι της Αλλαγής, 2.0 version

5. Το μπαλκόνι που τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα

6.Φελάκια μπαλκόνι. 

7. Το μπαλκόνι δεν άντεξε το βαρύ ζεϊμπέκικο του Πολλάκη.