Ο Άντριου Τέιτ δεν περνάει καλά στις φυλακές και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Προσπαθούν, λέει, να τον λυγίσουν. Τον Άντριου, ρε. Τον Τέιτ. Όσο ο influencer (και το small dick energy του) παραμένει υπό κράτηση τουλάχιστον μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, λογικά περνάει την ώρα του γράφοντας ηλεκτρονικά ραβασάκια στους followers του. Ήδη ένα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του και μιλά για τους νέους φίλους του, τις κατσαρίδες, τους κοριούς και τις ψείρες. 

Μέσα σε όλα, αναφέρει πως θα συνεχίσει να στέλνει emails από τη φυλακή, χαρακτηρίζοντάς τα ως «καθημερινά μαθήματα από μια άδικη προφυλάκιση». Μη και ησυχάσουμε λίγο από ό,τι πληροφορία μπορεί να μεταδώσει αυτός ο τύπος.

«Προσπαθούν να με σπάσουν. Με έχουν ρίξει σε ένα κελί χωρίς φως. Οι μοναδικοί μου «φίλοι» τα βράδια είναι οι κατσαρίδες, οι ψείρες και οι κοριοί», γράφει. Προσθέτοντας: «Όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι με πηγαινοφέρουν στα δικαστήρια, εγώ παραμένω ήρεμος. Προσπαθούν να γεμίσουν με μίσος την καρδιά μου». Το “παρακαλώ” και το ευχαριστώ είναι πάντα μαζί μου. Στις δύσκολες στιγμές δεν πρέπει να ξεχνάτε τους καλούς τρόπους».

«Ο απόλυτος σεβασμός σε όλους που είναι γύρω μου είναι η πράξη της απόλυτης επανάστασής μου», αναφέρει, μιλώντας έπειτα για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι «γνωρίζουν ότι είμαι αθώος» και «υποδύονται τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί», καθώς «έχουν οικογένειες να φροντίσουν». 

«Δεν μπορούν να με σπάσουν. Βλέπουν ότι δεν θα σπάσω και σέβονται την αποφασιστικότητά μου» καταλήγει στο email του ο Άντριου Τέιτ, καλώντας το «κοινό» του να μείνε δίπλα του σε όλο αυτό. 

Ορίστε ολόκληρο το γεμάτο δυσκολίες και αντρίλα email:

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως ο Άντριου Τέιτ προφυλακίστηκε για trafficking, ενώ πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας ηχογραφημένες κλήσεις του, στις οποίες προσπαθεί να εξηγήσει σε γυναίκα την οποία έχει βιάσει, πως αυτό ήταν κάτι που ήθελε. Καίγεται το μυαλό μας. 

Ας συνεχίσουμε τις δουλειές μας τώρα.