Στέφανε, συγχαρητήρια για τη νίκη σου απέναντι στον Λεχέτσκα και για την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open. Είσαι μεγάλος. Στέφανε, επίσης, τι αχρείαστο γυπαετήσιο άτυπο πέσιμο στη Μάργκοτ Ρόμπι ήταν αυτό; Μια αμηχανία τη νιώσαμε. 

Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε. Θα σας εξηγήσουμε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κάνει την Τρίτη διαδοχική πρόκρισή του στα ημιτελικά του Australian Open λίγο cringy (μάλλον του αρέσει αυτό). Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας, στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τσέχο Λεχέτσκα, η οποία του έδωσε μια θέση στους 4 του ημιτελικού, κατονόμασε τη Μαργκότ Ρόμπι ως ένα «από τα αγαπημένα του πράγματα στην Αυστραλία» (πράγματα;) και την προσκάλεσε και σε επόμενο αγώνα. Τι διάολο; Το Ουράνιο Τόξο βλέπουμε; 

«Από τα αγαπημένα μου πράγματα στην Αυστραλία; Σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς είναι Αυστραλή, η Μάργκοτ Ρόμπι. Θα ήταν ωραίο να τη δω στις εξέδρες μια μέρα», δήλωσε ο Τσίτσι, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Άρα στέλνεις επίσημα πρόταση στη Μαργκότ Ρόμπι; Απλά θέλω να γίνει ξεκάθαρο». Ναι, ακριβώς αυτό έγινε. Και ο Τσίτσι απάντησε «απολύτως», χωρίς καμία ντροπή. Και γιατί να ντραπεί; Λογικά του φάνηκε και λίγο έξυπνο αυτό που είπε. Might delete later. 

Έγινε viral; Ναι. Μια ερώτηση μόνο. Θα αρχίσει να τουητάρει και προφορικά τώρα; Για να ξέρουμε…

Δες το στιγμιότυπο εδώ:

https://twitter.com/hashtag/AusOpen?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw