Μόνο αυτό έλειπε από τη σουρεάλ Αθήνα μας: Ξεμένει από χάρτινα εισιτήρια το Μετρό

Σύμφωνα με ανακοίνωση απελπισίας του Σωματείου Λειτουργίας Εργαζομένων Μετρό Αθηνών.

Μόνο αυτό έλειπε από τη σουρεάλ Αθήνα μας: Ξεμένει από χάρτινα εισιτήρια το Μετρό

Σύμφωνα με ανακοίνωση απελπισίας του Σωματείου Λειτουργίας Εργαζομένων Μετρό Αθηνών.


Ένας αμήχανος αποχαιρετισμός στα εισιτήρια. Εντάξει, ίσως να μην είναι αστείο και ΟΚ, σκέφτεστε πόσο αχρείαστο «αξεσουάρ» και πόση σπατάλη χαρτιού είναι τα άτιμα. Το ακούμε. Ωστόσο, την είδηση ότι το μετρό κυριολεκτικά ξεμένει από δαύτα τη λες και σουρεάλ με καθόλου διασκεδαστικό τρόπο. 

Πιο συγκεκριμένα, το Σωματείο Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα έκδοσης χάρτινων εισιτηρίων. «Σχεδόν ξεμένουμε» είναι τα νέα και ποιος να περίμενε πως αυτή η πόλη θα έπαιρνε και αυτόν τον σουρεαλιστικό κατήφορο. Στο μεταξύ, αν ήδη αναρωτιέστε «και τι σημασία έχει αυτό», να σας ενημερώσουμε πως προειδοποιούν πως αυτός που θα την πληρώσει από όλο αυτό είναι αυτός που την πληρώνει πάντα: ο κόσμος που παίρνει το μετρό. 

Να ενημερώσουμε κάπου εδώ πως είχαν εκφράσει την ανησυχία τους και πριν οχτώ μήνες για το πρόβλημα και σήμερα, τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης τροφοδοτούνται με ρετάλια από ρολά εισιτηρίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Πρώτη φορά στα χρονικά οι Σταθερές Συγκοινωνίες έφτασαν σε τόσο δυσμενή κατάσταση, ώστε τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης να τροφοδοτούνται με "ρετάλια" από ρολά εισιτηρίων, ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρχουν λειτουργικά χάρτινα εισιτήρια για να πωλούνται στα εκδοτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας, ότι τα αποθέματα λιγοστεύουν, πριν τουλάχιστον 8 μήνες.

Έκπληκτους μας αφήνει η ολιγωρία της καθ’ ύλην αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Υποστήριξης της ΣΤΑ.ΣΥ, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για παραγγελία την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα στις: (9/11/22 με Αριθμό Πρωτοκόλλου 15430).

Η εν λόγω Γενική Διεύθυνση μεταξύ άλλων, έχει την αποκλειστική ευθύνη και την εποπτεία των οικονομικών, καθώς και όλων των προμηθειών της εταιρίας ΣΤΑ.ΣΥ. Μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι ενώ θα πρέπει να έχει σφαιρική εικόνα και άποψη επί των θεμάτων των εισιτηρίων, το αποτέλεσμα είναι να κοντεύουμε να ξεμείνουμε από χάρτινα εισιτήρια, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία και ουρές για το επιβατικό κοινό στα εκδοτήρια, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η πιθανότητα για μια πολύ μεγάλου μεγέθους οικονομική ζημιά για την εταιρία.

Τέλος ενημερώνουμε άπαντες πως οι εργαζόμενοι θα πράξουμε ότι χρειαστεί, προκειμένου να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και πως αν κριθεί απαραίτητο θα ασκήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την προστασία τόσο των επιβατών όσο και των συμφερόντων της εταιρίας ΣΤΑ.ΣΥ.».

Υπέροχα πράγματα. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα