Πώς να βγάλεις 10.000 ευρώ σε λίγα λεπτά δίδαξε μια γυναίκα στη Άρτα

Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε το παράδειγμά της βέβαια.

Πώς να βγάλεις 10.000 ευρώ σε λίγα λεπτά δίδαξε μια γυναίκα στη Άρτα

Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε το παράδειγμά της βέβαια.


Θα ήταν κάπως υπερβολικό να πούμε ένα πληγωμένο “μην εμπιστεύεστε κανέναν” με αφορμή την ιστορία που μας ήρθε από την υπέροχη Άρτα; Μάλλον όχι. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ο ορισμός του μην εμπιστεύεσαι κανέναν σε συνδυασμό με μια πονηριά που, δυστυχώς για τον θύτη και ευτυχώς για το θύμα, έπεσε στο κενό.

Τι ακριβώς συνέβη: Προχθές το πρωί, κύκλωμα που δραστηριοποιείται στις απάτες, έκανε την εμφάνισή του σε περιοχές της Άρτας, μέσω της πραγματοποίησης αιφνιδιαστικών τηλεφωνικών κλήσεων σε ανυποψίαστους πολίτες. Η μεθοδική όμως έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας (μιλάμε για ντετέκτιβς, όχι αστεία) οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση απάτης, που έγινε στην Άρτα σε βάρος ηλικιωμένης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτη. Συγκεκριμένα, μέλος του κυκλώματος, προσποιούμενο στενό συγγενικό πρόσωπο των καλούμενων, ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου είτε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, επειδή είχε δήθεν τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, είτε να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου, επειδή είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα ανήλικο. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε το epiruspost.gr για τις πληροφορίες.

Σε μία από τις περιπτώσεις, 84χρονη γυναίκα στην πόλη της Άρτας πείστηκε και σύμφωνα με τις υποδείξεις, πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της σακούλα με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Την πέταξε. Από το μπαλκόνι.10.000 ευρώ. Τι δεν καταλαβαίνεις; H γυναίκα, τότε, κυρία με τα όλα της, την πήρε και έγινε καπνός. 

Για την αναζήτηση της αλλοδαπής ενημερώθηκαν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες ανά την επικράτεια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (22-01-2023) τα ξημερώματα στο συνοριακό σημείο ελέγχου Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, κατά την προσπάθειά της να διαφύγει στη Βουλγαρία.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα