Μπορεί οι Ιταλοί να καυχιούνται για τον κεκλιμένο πύργο της Πίζας, αλλά, εμείς θα πατεντάρουμε το αιωρούμενο μπαλκόνι και τα ξενοδοχεία που προσφέρουν τέτοιες ινσταγκραμικές ευκαιρίες. Δεν ξέρουμε γιατί το σκέπασαν οι ιδιοκτήτες αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ πηγαίνει κόσμος στη Λεωφόρο Συγγρού για να το επισκεφθεί και να το φωτογραφίσει. Το ξενοδοχείο «Eλληνίς» ισχυρίζεται ότι είναι ανακαινισμένο και συνεχίζει να λειτουργεί. “Προφανώς, με τα νερά της βροχής σάπισε το μπαλκόνι και ξεκόλλησε”, είπε ο ιδιοκτήτης στο protothema.gr. Τι πιο σύνηθες δηλαδή.Να σημειωθεί ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι έχουν επικοινωνήσει από τα ξημερώματα Σαββάτου με την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία. Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο.

https://t.co/O9WzmRQ8Rm

“Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνε… θέαμα στο μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες” μας ενημέρωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ σήμερα το πρωί.Πολλά έχουν δει τα μάτια μας στη λεωφόρο Συγγρού, αυτό μας φέρνει τρόμο. Είναι σχετικά κοντά και το ΕΜΣΤ, να εκτεθεί ως έργο μοντέρνας τέχνης.

https://t.co/3GcFLfPMSS

Τρεις μέρες μετά περιμένουμε πότε θα πέσει να μας πλακώσει. Έχει συμβεί και σε κάτι βιβλιοθήκες που έχουμε συναρμολογήσει μόνοι μας από γνωστό κατάστημα με ωραία κεφτεδάκια. Εννοείται ότι στο Twitter έχουν στήσει το καθιερωμένο γλεντάκι.

https://t.co/xqUciSEwnq