*Το φασαίος, σύμφωνα με τους ειδικούς, γράφεται με “ε”. Για λόγους αισθητικής, ωστόσο, επιλέξαμε το “αι” στον τίτλο

Τους μάθαμε για τα καλά στη Eurovision, τότε που έβαλαν ό,τι ήξεραν από τη μουσική του Σατανά, τη ροκ (μαζί με κάτι κλεμμένα ριφάκια από Red Hot Chili Peppers) στο μπλέντερ και “ξεσήκωσαν” την Ευρώπη. Μην ξεχνάμε και τα διάφορα λευκά σενάρια, τότε που ο τραγουδιστής Damiano David έσκυψε στο τραπέζι. Θυμάστε τι χαμός που είχε γίνει, έτσι; Πέρασαν αυτά όμως, προχωρήσαμε όλοι τη ζωή μας.

Τώρα περάσαμε σε νέα επεισόδια, αμερικανικού τύπου με εσάνς μεσογειακής βλαχιάς. Τα μέλη του διάσημου ιταλικού ροκ συγκροτήματος τρέλαναν (ουάου) για ακόμη μια φορά τους φανς (ουάου) διοργανώνοντας έναν «όχι και τόσο ιερό» γάμο (ουάου-ουάου), τον οποίο τέλεσε ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele, στη Ρώμη το βράδυ της Πέμπτης. Τρελαθήκαμε λέμε, λόκο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

Και τα τέσσερα μέλη των Måneskin φορούσαν λευκά, φτάνοντας στο κτίριο Palazzo Brancaccio με δικές τους λευκές Κάντιλακ, με τη Βικτόρια και τον Ίθαν ντυμένους νύφες και τους Νταμιάνο και Τόμας γαμπρούς. Νταξ, τρομερό έτσι; Στη «γαμήλια τελετή», ο Alessandro Michele ρώτησε τους Måneskin: «Θέλετε να παντρευτείτε υποσχόμενοι να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για πάντα, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;».

Δεν θα το πιστέψετε: απάντησαν καταφατικά. Tα τέσσερα μέλη της μπάντας αντάλλαξαν δαχτυλίδια και φιλιά πριν δώσουν μια αποκλειστική συναυλία με κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ «Rush!». Τι κρίμα που δεν βρεθήκαμε και εμείς εκεί, γαμώτο. Νταξ, ξενερώσαμε τώρα.

Είχε προηγηθεί ένα βίντεο στο προφίλ του συγκροτήματος στο Instagram, όπου ο Tomas, μέλος του γκρουπ, έπαιζε με την ηλεκτρική του κιθάρα ένα γαμήλιο εμβατήριο σε μια ταράτσα με φόντο τη Ρώμη, πυροδοτώντας πολλά και διάφορα σενάρια. Σενάρια να φάνε και οι κότες δηλαδή.

Στην ιδιωτική εκδήλωση στην περιοχή Colle Oppio της Ρώμης παρευρέθηκαν πολλές διασημότητες από τον κόσμο του θεάματος και του αθλητισμού, όπως οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorrentino, ο ράπερ Machine Gun Kelly, η τραγουδίστρια Elisa και οι σταρ του ποδοσφαίρου της Roma, Paulo Dybala και Lorenzo Pellegrini.

Στο φινάλε, ο τελετάρχης επικαλέστηκε τον «Απόλλωνα, τον θεό της μουσικής» για να επιβεβαιώσει την ένωση μεταξύ των καλλιτεχνών, με την τελετή να κλείνει με το παραδοσιακό φιλί και την γαμήλια τούρτα. Πολύ μπροστά λέμε τα παιδιά, μπέγκινγκ, μπέγκινγκ γιουυυυ.