Μια μικρή αλλαγή στην οπτική μας, που μπορεί να προκαλέσει, για παράδειγμα, μια μετακίνησή μας λίγα εκατοστά πιο δίπλα, μπορεί να μετατρέψει μία αρκετά τυπική φωτογραφία από συνηθισμένη σε κάτι εντελώς μπερδεμένο. Αυτό θα το έχετε καταλάβει και οι ίδιοι σε άκυρες στιγμές της καθημερινότητάς σας. Γεμάτη οφθαλμαπάτες και ζόρια η ζωή μας παιδιά, είναι γνωστό αυτό.

Αν και το πιο εύκολο και απλό θα ήταν να πιστέψουμε ότι το μυαλό μας μάς έχει βρει μικρούς και αθώους και μας κοροϊδεύει, δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε διάφορες φωτογραφίες που σίγουρα θα ξεγελάσουν τον εγκέφαλό σας και θα σας πείσουν ότι ναι, είναι με το μέρος σας και δεν έχει καμία διάθεση να ζορίζεται. Όπως και εσείς οι ίδιοι δηλαδή.

Πριν περάσουμε στις φωτογραφίες, όμως, να σας προειδοποιήσουμε ότι, στις περισσότερες τουλάχιστον, θα χρειαστεί να ρίξετε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη ματιά για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν φταίτε εσείς, απλώς εδώ έχουμε να κάνουμε με την τέλεια λήψη, τα κλικ που έγιναν την κατάλληλη στιγμή. Καλή τύχη θα πούμε εμείς και να μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας.

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι πάνω σε αυτό.

Όχι παιδιά, δεν είναι σκυλί. Άνθρωπος είναι που το μαλλί του έχει περνά μια δύσκολη μέρα.

Ο οδοντόβουρτσα βουρτσίζει τα δόντια της.

Ω, ελάτε τώρα. Αυτό είναι εύκολο.

Μόνο κοτόπουλο, αβγά και καλό ύπνο, φίλε. Μόνο, αλήθεια σου λέω.

Μια χαρά είναι η γατούλα, μην ανησυχείτε.

Αχ κουνελάκι, κουνελάκι, ελπίζουμε να μην ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο με τις φίλες σου.

Θα μπορούσε, αλλά όχι. Εκτός και αν είναι ο Γιόκιτς.