Αυτές τις μέρες, στην Αυστραλία πραγματοποιείται το Australian Open και η δράση για όσους το περιμένουν έχει ξεκινήσει για τα καλά. Ωστόσο, ας το παραδεχτούμε, πρόκειται για μια διαδικασία εξουθενωτική τόσο για τους αθλητές όσο και για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το γεγονός. Ναι, όλα αυτά τα λέμε προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τον σχολιαστή James Bracey, ο οποίος αποκοιμήθηκε στο στούντιο. 

Σε άλλα νέα, με το ρεπορτάζ να αποδεικνύεται απαιτητικό και εξουθενωτικό, ο σχολιαστής James Bracey, κατάφερε να γίνει viral (πολύ πιο viral από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη που έχουν καταφέρει να περάσουν με επιτυχία τα πρώτα εμπόδια), αφού τον πήρε ο ύπνος στο στούντιο, με πλάνα από το power nap του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και με τους συναδέλφους του να τον τρολάρουν κανονικότατα για όλο αυτό το αμήχανο. 
Να επισημάνουμε κάπου εδώ πως ο καιρός στη Μελβούρνη έχει χαλάσει τα σχέδια των διοργανωτών, καθώς βλέπουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο να ακυρώνεται, λόγω της βροχής. Το αποτέλεσμα είναι τα παιχνίδια να μεταφέρονται όλο και πιο αργά, και τόσο οι αθλητές όσο και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τους αγώνες να ταλαιπωρούνται λόγω αυτών των αναβολών.

«Μάλλον ο James δεν γνωρίζει πως οι κάμερες δεν κλείνουν ποτέ και καταγράφουν τα πάντα. Ας παίξει το βίντεο», σχολίασε ο συνάδελφος του Bracey, Tory Jones, εκθέτοντάς τον δημοσίως. «Εδώ βλέπουμε τον επαγγελματισμό του James. Το γνωρίζω πως αυτά τα βράδια ήταν δύσκολα. Τώρα τον βλέπουμε να κοιμάται στο πάτωμα. Ξέρετε όμως τι είναι χειρότερο; Ότι αυτό συνέβη μόλις στις 9 το βράδυ», ακούγεται να λέει ο συνάδελφός του, μη μπορώντας να ελέγξει τα γέλια του. 

Αν μάς ρωτάει κανείς, ο viral ύπνος του σχολιαστή είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένος. Δεν γίνεται, καλοί μας διοργανωτές, να ανακοινώνεις τελευταία στιγμή τις ώρες που θα ανακοινωθούν τα παιχνίδια που ακυρώθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα λάθη της διοργάνωσης και οι ενημερώσεις της τελευταίες στιγμής έχουν προκαλέσει σύγχυση και αυτό βγαίνει προς τα έξω.