Όλα τα έχουμε δει σε αυτό τον κόσμο. Στην κυριολεξία. Το λέμε αυτό διότι οι υποθέσεις αξιωματικών του Αμερικανικού στρατού, οι οποίοι αναφέρουν στις υπηρεσίες τους ήρθαν σε οπτική επαφή με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ), τα γνωστά σε όλους UFO, πληθαίνουν. 

Σύμφωνα με το BBC, μάλιστα, μια νέα έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με τις θεάσεις UFO από αμερικανικά στρατεύματα, αποκάλυψε εκατοντάδες νέες περιπτώσεις. Σε λίγο θα δούμε και κάποιο ντοκιμαντέρ στο Netflix, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Το Γραφείο Εθνικής Πληροφοριών των ΗΠΑ είναι πλέον ενήμερο για 510 αναφερόμενες θεάσεις, μια αύξηση σε σχέση με τις 144 που συγκεντρώθηκαν στην πρώτη αξιολόγηση της υπηρεσίας κατασκοπείας για το 2021. Ωστόσο, περισσότερες από 100 από τις υποθέσεις παραμένουν -τουλάχιστον- ανεξήγητες.

Και όταν έχουμε να κάνουμε με ανεξήγητα φαινόμενα, είναι γνωστό ότι εμφανίζεται ένας Έλληνας να δώσει τη λύση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δύο Έλληνες. Στο πάνελ της εκπομπής «Breakfast Star» αγαπητοί αναγνώστες, είχαμε μια τρομερή αποκάλυψη. Κρατηθείτε. Η Ελένη Χατζίδου έχει δει μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη  UFO.

«Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος». 

Ωραία, ναι, ας προχωρήσουμε τώρα με τη ζωή μας.