Μπράβο της. Όχι, μπράβο της. Εκτός από κότσια, το να επινοήσεις μία ληστεία, θέλει και φαντασία. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα παιδιά, υπάρχει ολόκληρο σχέδιο από πίσω, ώρες προετοιμασίας και πολλές επαναλήψεις του Λουπέν. Οπότε μην κρίνετε έτσι εύκολα την 27χρονη που, όπως αναφέρει το cretalive, κατήγγειλε ότι οδηγός ταξί της απέσπασε την τσάντα. Υπήρχε λόγος και πίσω από τον σοβαρό (ίσως και όχι) λόγο υπήρχε ένα πλάνο που θα ζήλευε και ο Προφεσόρ.

Όπως ισχυρίστηκε η 27χρονη, η τσάντα περιείχε το ποσό των 200 ευρώ και η ληστεία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κορνάρου. Ο ταξιτζής, σύμφωνα με την θηλυκή Πινόκιο απομακρύνθηκε, αφήνοντάς την πεζή. Μα ήταν όλα ένα ψέμα κυρίες και κύριοι!

via GIPHY

Την καταγγελία αμφισβήτησαν εξαρχής οι αρχές και ξεκίνησαν έρευνες, προκειμένου και μέσω βίντεο από παρακείμενες κάμερες να επιβεβαιώσουν όσα ανέφερε. Κατά την προανάκριση διαπίστωσαν πως η καταγγελία ήταν ψευδής καθώς όλα όσα ανέφερε δεν επιβεβαιώνονταν από τα βίντεο που συγκέντρωσαν από κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων της περιοχής της πλατείας Κορνάρου.

Όπως αποδείχθηκε, η 27χρονη ομολόγησε ότι η καταγγελία της ήταν αποκύημα της φαντασίας της, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία πως είχε καθυστερήσει στη δουλειά της και ότι σκέφτηκε να δικαιολογηθεί με αυτό τον τρόπο. Ένα χειροκρότημα παρακαλώ, το αξίζει και με το παραπάνω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση, συνελήφθη και στη συνέχεια, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη. Τουλάχιστον δεν θα πήγε για δουλειά, κάτι είναι και αυτό.