Σοκ και δέος! Ξεκινήσαμε με αυτό, άσχετα αν δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο του κειμένου, διότι έτσι γράφει η Ελεύθερη Ώρα κάτω ακριβώς από τα μεγάλα γράμματα στο εξαιρετικό -όπως πάντα- πρωτοσέλιδό της. Μόνο αλήθειες από την εφημερίδα της καρδιάς μας, θα το έχετε καταλάβει και εσείς τόσα χρόνια.

Και μπορεί να μην μοίρασε σημαίες με κορώνες όπως η ΕΣΤΙΑ, αλλά ΕΩ τη βρίσκει με θρησκεία, σκήπτρα και βασιλιάδες. Και πολλές, πολλές προφητείες. Μπορεί κανείς να ξεχάσει την τεράστια Μπάμπα Βάνκα; Τουλάχιστον είναι αυθεντική και δεν αλλάζει προτιμήσεις μέσα στα χρόνια. Δεν είναι σαν και εσάς που από ΠΑΣΟΚ γίνατε ΣΥΡΙΖΑ και από ΣΥΡΙΖΑ γίνατε ΜέΡΑ25 οπότε λίγα τα λόγια σας, αμέσως να πείτε την κακία σας.

Σαφώς επηρεασμένοι από την επικαιρότητα, οι άνθρωποί της επέλεξαν να παίξουν με το μέλλον μας, ανοίγοντάς μας, για ακόμη μια φορά, τα μάτια. Για αρχή, μας ενημερώνει με κάθε επισημότητα ότι οι γιοι του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Παύλος και Νικόλαος θα ηγηθούν της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος θα γίνει βασιλιάς και ο Νικόλαος πρωθυπουργός. Έτσι απλά είναι τα πράγματα. Μάλιστα, η “στέψη” έγινε ήδη στο Τατόι την ημέρα της κηδείας.

Μα καλά, πού ζείτε;

Από εκεί και πέρα, τρομάζουμε από το ενδεχόμενο ακυβερνησίας στις επόμενες εκλογές ενώ η Νέα Τάξη ετοιμάζει και την επιβολή Μαργαρίτη Σχοινά. Μην φοβάστε όμως Έλληνες, θα μας σώσουν οι μελλοντικοί ηγέτες μας από τον Ερντογάν.