Ο χωρισμός της Σακίρα-Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού παγκοσμίως. Μάλιστα, ο μέσος αναγνώστης (μιλάμε για Ελλάδα τώρα), γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το break up της χρονιάς. Μπορεί να μην έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ, αλλά έχει ήδη μοιραστεί την άποψή του στο Facebook, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι με το μέρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα, όμως, έχουν ψωμάκι και παρά τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, δεν τα καταφέραμε. Γιατί; Γιατί πέσαμε πάνω στον πιο αστείο τίτλο του 2023 -και είμαστε στο ξεκίνημά του. Τι ζούμε ρε μ@λ@κες; Η Σακίρα, λέει, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί κάποιος έφαγε τη μαρμελάδα της. Τη μαρμελάδα της. Τη τζαμ της

Δηλαδή, εντάξει. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Το πολύ σημαντικό στόρι: Σε νέο δημοσίευμα της Daily Mirror, αναφέρεται ότι η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Κία, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Σακίρα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο». Όπως αναφέρεται, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Πικέ τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος μάλλον έφαγε το γλυκό της τραγουδίστριας.

Και ποιος ήταν αυτός ο άλλος; Ε; Εδώ σας θέλουμε…