Να είστε αγαπημένοι. Αυτή είναι η συμβουλή μας. Και αλήθεια είναι ότι ήταν και μάλλον γι’ αυτό μας στεναχωρεί τα όσα διαβάζουμε από χθες. Στον διαδικτυακό τόπο με το όνομα Twitter, δυστυχώς πέφτουν οι λέξεις σαν ναπάλμ, στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του αγαπημένου μας Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του άλλου αγαπημένου μας, του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Αγαπητοί αναγνώστες του Provocateur, δεν πάει πολύς καιρός από τότε που οι δυο τους, μαζί φυσικά με τον Θάνο Τζήμερο, είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και έφεραν στη ζωή την Εθνική Δημιουργία. Μάλιστα, γιατί μας αρέσουν τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες, είχαμε βρεθεί στα “εγκαίνια” της συνεργασίας τους. Τελικά, η πολιτική τους σχέση κράτησε λίγο και μετά από λίγους μήνες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έφαγε delete.

Μα δεν τον πείραξε και πολύ. Σαν έτοιμος από καιρό, αφού γνώριζε ήδη την πίκρα της διαγραφής από τη Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε ένα νέο κόμμα που μοιάζει με εταιρεία φυσικού αερίου με αντιπρόεδρο τη μία και μοναδική Αφροδίτη Λατινοπούλου. Για την ΠΑΤΡΙΔΑ ο λόγος. Ένα χειροκρότημα παρακαλώ.

Μα ό,τι έχει γράψει, δεν ξεγράφει, σωστά; Σωστά. Έτσι, σε έναν πανέμορφο και πολιτισμένο ακροδεξιό μπιφ, την ώρα που αρκετοί συνάνθρωποί μας έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για τον θάνατο του βασιλιά, οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φαήλος Κρανιδιώτης θυμήθηκαν τα παλιά και τους λόγους που οδήγησαν στον σκληρό είναι η αλήθεια, χωρισμό τους. 

Απολαύστε ελεύθερα, πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις δύο πολιτικούς βράχους να ανταλλάσουν απόψεις.