*Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

Ελπίζουμε να μη γεμίσει η οθόνη του κινητού σας με τα δάκρυά σας όσο διαβάζετε αυτό το εξαιρετικά επίκαιρο κείμενο το οποίο, όπως πάντα εδώ στο Provocateur, γράφτηκε με προσοχή και φυσικά σεβασμό προς τους αναγνώστες. Πριν συνεχίσουμε, θα σας προσφέρουμε ένα χαρτομάντιλο διότι είμαστε σίγουροι πως είστε και εσείς συντετριμμένοι από τον θάνατο του τέως (έκπτωτου) βασιλιά Κωνσταντίνου.

Επίσης είμαστε βέβαιοι ότι από το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου δεν έχετε κλείσει μάτι αφού θέλατε να μάθετε πότε και πώς θα πείτε εσείς οι φανς της βασιλείας το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που αντιστάθηκε με νύχια και με δόντια, με σπήκτρα και κορώνες στη Χούντα.

Θα ηρεμήσετε όμως, ήρθε η ώρα σας. Και η ώρα του. Από τις 6 το πρωί γίνεται χαμούλης στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου από τους Δανούς ΕΛΛΗΝΕΣ που επιθυμούσαν να αποτίσουν φόρο τιμής. Είδαμε σημαίες, νέα και ηλικιωμένα άτομα να δημιουργούν ουρές για το λαϊκό προσκύνημα σαν να δηλώνουν με όλη τη δύναμη της φωνής τους πως όχι, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τα έδωσε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στη χώρα μας.

Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα. Ίσως και όχι. Τι σημασία έχει εδώ που φτάσαμε; Είδαμε νέους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι εστί βασιλεία να θρηνούν στην ουρά. Σε αυτό το σημείο και λίγο πριν σας αφήσουμε, να πούμε ότι περιμένουμε πώς και πώς τη σημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για ευνόητους λόγους