Τι συμβαίνει με τα μαλλιά της Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα αφίσα του Τιτανικού; Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι η Κέιτ Γουίνσλετ έχει ένα παράξενο διπλό χτένισμα που φαίνεται να συνδυάζει τις μπούκλες που είχε στην αρχική αφίσα με ένα πολύ πιο casual ίσιο στυλ. Οι δημιουργοί της ταινίας δεν έχουν απαντήσει ακόμη για το γιατί τελικά αποφάσισαν να παρουσιάσουν  τα μαλλιά της Ρόουζ με αυτόν τον τρόπο για την αφίσα. Αλλά κάποιοι στο διαδίκτυο υποψιάζονται ότι έχει να κάνει με την ιστορία της στην ταινία. Ένας στο Twitter έγραψε: «Λυπάμαι, αλλά αυτό μοιάζει με μια από τις πρώτες μου αναθέσεις στο Photoshop».

https://t.co/tCFMrXXzva

Ο Τιτανικός κατείχε την Νο. 1 θέση στο box office για 15 συνεχόμενες εβδομάδες και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, κερδίζοντας τελικά 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως — ένα ρεκόρ που κράτησε μέχρι την ταινία Avatar του Τζέιμς Κάμερον το 2009. Ο Κάμερον, 68 ετών, είπε πρόσφατα στο Deadline ότι «δεν μπορεί να φανταστεί αυτή την ταινία» χωρίς τους δύο πρωταγωνιστές της, τον Ντι Κάπριο, 48 ετών, και τη Γουίνσλετ, 47, που και οι δύο κέρδισαν τα δικά τους Όσκαρ αργότερα στην καριέρα τους.Το βραβευμένο με Όσκαρ έπος του Τζέιμς Κάμερον πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου 2023, προς τιμήν της 25ης επετείου του.

Για να γιορτάσει την 25η επέτειο του blockbuster, ο Τιτανικός έχει ανανεωθεί ψηφιακά και θα προβάλλεται σε 3D με ευκρίνεια 4K. Ο σκηνοθέτης, Τζέιμς Κάμερον, κέρδισε τρία Όσκαρ για την ταινία, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Ταινίας και Μοντάζ.  Το blockbuster κέρδισε 11 Όσκαρ συνολικά, αν και η Κέιτ Γουινσλέτ έχασε το αγαλματάκι και ο Λίο δεν προτάθηκε καν. Η επανέκδοση είναι ένα καλό στοίχημα για τον διανομέα, την Paramount Pictures. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Κάμερον θυμήθηκε πώς έπρεπε να πείσει Ντι Κάπριο να δεχθεί το ρόλο του Τζακ, καθώς ο ηθοποιός αρχικά θεώρησε ότι η ιδέα της ταινίας ήταν «βαρετή».