Οι καλύτερες ταινίες του Netflix μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά, υπάρχουν. Υπάρχουν άπειρες για να διαλέξετε, είτε ψάχνετε για τις καλύτερες ταινίες δράσης, τις καλύτερες ταινίες τρόμου, τις καλύτερες κωμωδίες ή τις καλύτερες κλασικές ταινίες στο Netflix. Κι είμαστε εδώ για να μην ξοδεύετε άδικα το χρόνο σας ψάχνοντας κάτι να δείτε. 

“Σκέφτομαι να βάλω ένα τέλος”: Βαθιά υπόκλιση στη Τόνι Κολέτ και τη Τζέσι Μπάκλεϋ

Ακόμη κι αν δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο Κάουφμαν, σίγουρα αντιλήφθηκες το υποκριτικό μεγαλείο των δυο γυναικείων ρόλων της ταινίας του Netflix.”Τι ήταν αυτό που μόλις είδα;” απόρησαν οι περισσότεροι θεατές του νιχιλιστικού υπαρξιακού δράματος/ ψυχολογικού θρίλερ/chiller/ εγκεφαλικού παζλ/μεταφυσικών προβληματισμών του Τσάρλι Κάουφμαν μετά από 134 λεπτά. Για να αποφύγουμε τα spoilers , ας μείνουμε στον τίτλο που ξεκάθαρα είναι η υπόθεσή της ταινίας. “Σκέφτομαι να βάλω ένα τέλος”. Και στο γεγονός πως τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. 

Ιστορία Γάμου: μια σπαταλημένη οικειότητα 

https://twitter.com/hashtag/NW?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Νόα Μπάουμπακ σκηνοθετεί αυτήν τη δυνατή, ανθρώπινη ιστορία για τη διάλυση ενός γάμου και τη διατήρηση μιας οικογένειας. Αρχίζεις να καταλαβαίνει το βάρος της ζωής, τη δυσαρέσκεια της σπαταλημένης οικειότητας και τι μπορεί να σημαίνει τελικά να γίνεις ενήλικας: να αγκαλιάζει όλες αυτές τις αντιφάσεις, όλη αυτή την αποξένωση και τη μοναξιά. 

Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο: η αποδοχή του θανάτου 

https://t.co/sPv4NYuUI8

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι. Ο Πινόκιο του del Toro ενδιαφέρεται για το τι μπορεί να μας διδάξει η θνητότητά μας.Ο θάνατος δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε, γιατί η ιδέα ότι κάποια μέρα -ίσως απροσδόκητα- θα φύγουμε από αυτή τη γη είναι αυτό που κάνει τον χρόνο μας εδώ τόσο όμορφο. 

Ρόμα: Έπος, το 
https://twitter.com/hashtag/Roma?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
 
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν δημιουργεί το τρυφερό πορτρέτο μιας οικιακής βοηθού, εν μέσω των πολιτικών αναταραχών στο Μεξικό της δεκαετίας του ’70. Ο πιο ανθρώπινος Κουαρόν. Η κάμερα αποστασιοποιημένη, ασπρόμαυρη, εστιασμένη όχι στα αστικά παιδιά που αντιπροσωπεύουν τον κινηματογραφιστή-σεναριογράφο-σκηνοθέτη και τα αδέρφια του που μεγάλωσαν στην Πόλη του Μεξικού πριν από αρκετές δεκαετίες, αλλά περισσότερο στην ιθαγενή γυναίκα (Γιαλίτσα Απαρίσιο) που φροντίζει. αυτούς και το νοικοκυριό. 
 

The Hand of God: Η προσωπική ιστορία ενηλικίωσης του Πάολο Σορεντίνο

https://twitter.com/hashtag/TheHandOfGod?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στη Νάπολη του ’80, ενώ ο Φαμπιέτο ακολουθεί το πάθος του για το ποδόσφαιρο, μια οικογενειακή τραγωδία χαράζει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στη σκηνοθεσία. Αιχμαλωτίζει τη ζωή με σαφήνεια αυτή η ταινία. Και όταν τελειώσει θα ψάχνετε εισιτήρια για την Νάπολη.