Μερικές ταινίες είναι σκόπιμα φτιαγμένες για να είναι αστείες. Παίζει σίγουρα ο Άνταμ Σάντλερ. Thor: Love and Thunder, φυσικά είναι κωμωδία που οκ έχει έναν υπερήρωα για πρωταγωνιστή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την έχουν θάψει οι κριτικοί, Τάικα Γουαϊτίτι εμείς σε πιστεύουμε. Εμείς βέβαια βλέπουμε και θρίλερ για να γελάμε. Βασικά το χιούμορ είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Κάποιοι πιστεύουμε ότι ο Λάνθιμος κάνει τις καλύτερες κωμωδίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γελάσατε βλέποντας αυτές τις δέκα ταινίες. Παραδεχτείτε το.

Goodfellas

https://twitter.com/hashtag/JoePesci?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw


Είναι βίαιο, είναι μια  γκανγκστερική ταινία. Αλλά, αυτά τα Καλά Παιδιά έχουν πολύ ποιοτικό και άβολο χιούμορ. Ο Τζο Πεσι είναι ξεκαρδιστικός. Funny Who;

American Psycho

Ο ψυχάκιας γιάπης λέει ατάκες που θα ζήλευε και ο καλύτερος stand up κωμικός. Είναι που είναι παράλογη η ταινία, ο τρόπος που ο Κριστιάν Μπέιλ εξοργίζεται αν κάποιος έχει καλύτερο αυτοκίνητο από εκείνον είναι γνήσια σάτιρα.

Τζόκερ


Είχε τον ίδιο σκηνοθέτη με το Hangover. Και η σκηνή που ο Τζόκερ ανοίγει την πόρτα στον νάνο Μπάρι για να φύγει από τι διαμέρισμα του είναι γνήσια αστεία. ΝΑΙ.

Ο Πληροφοριοδότης

Τζακ Νίκολσον, άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα. Ο Σκορσέζε έχει πλάκα. Δεν είναι πολιτικά ορθά τα αστεία για τις μητέρες και ντρεπόμαστε για εμάς που γελάμε όταν ακούμε τον Μαρκ Γουόλμπεργκ να τα λέει. Μας εξαπάτησε με την υποκριτική του τέχνη.

Inglourious Basterds


Αυτή η λίστα ταινιών ίσως είναι η αγαπημένη μας όλων των εποχών. Δεν έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ κακό χαρακτήρα, όσο αυτό του Hans Landa.

Ο Οίκος Gucci

Τι φόλα! Ο Τζάρεντ Λέτο είναι βγαλμένος από επιθεώρηση του Σεφερλή.

Uncut Gems

https://t.co/sPJj0Ax1Nt


Ο Άνταμ Σάντλερ βρίζει πιο πολύ από Έλληνα ταξιτζή στην ταινία. Με τρομερή επιτυχία.

Pulp Fiction

https://twitter.com/hashtag/SamuelLJackson?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

​​
Σκοτεινή κωμωδία στα καλύτερα της. Ο Τζον Τραβόλτα με τον  Σάμιουελ Λ. Τζάκσον πυροβολούν κατά λάθος κάποιον στο αυτοκίνητο μέσα και πρέπει να καθαρίσουν τα πάντα. Μιλάμε για έπος.

RoboCop

https://t.co/th8x1mgCNJ


Σάτιρα αστυνομικής διαφθοράς και βίας που διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου η αστυνομία και οι εγκληματικές συμμορίες είναι εξίσου βίαιες και αδίστακτες. Η σκηνή επίδειξης ED-209 μας κάνει και κλαίμε από τα γέλια, κάθε φορά.

 Happening 

θυμάστε την ταινία για μια πανδημία που σαρώνει τον κόσμο, αναγκάζοντας ανθρώπους να αυτοκτονήσουν; Σίγουρα δεν είναι για γέλια. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους διάλογους της ταινίας.