Τι ζούμε ρε μ… Ας το αφήσουμε εδώ, καταλάβατε τι θέλετε να πούμε. Επίσης δεν την λες και ιδανική εισαγωγή. Πάμε ξανά: Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα και πού θα αλλού θα φτάσουν τα ταλέντα της; Έχουμε μια πρόχειρη απάντηση και όχι, δεν ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και τρολ διάθεσης: Ο Ντάνος θα πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανή ταινία. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε. Πιείτε λίγο νερό μην πνιγείτε και ας συνεχίσουμε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας», ο Ντάνος θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία τρόμου: «The sessions: a hip hop horror story»! Αυτά ξέρουμε και αυτά μεταφέρουμε. Τώρα γιατί υπάρχει το hip hop και βλέπουμε τον Ντάνο ντυμένο Λεωνίδα από τους 300, μην μας ρωτάτε. Έχουμε καεί ήδη, δεν θέλουμε να καούμε εντελώς.

Να πούμε επίσης γιατί είναι πολύ σημαντική είδηση και δεν θέλουμε να σας ξεφύγει κάτι, ότι ο Ντάνος δεν μπήκε στο Survivor All Star (ακόμα), επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, και ανειλημμένες υποχρεώσεις το Μάρτιο, τότε που θα γυρίζεται η ταινία. 

Η διεθνής συμπαραγωγή με πρωταγωνιστή το Ντάνο θα κυκλοφορήσει το 2024, και εκτιμάται ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου η οποία, μάλιστα, φημολογείται ότι θα είναι ίδια με αυτή του βιβλίου του, τότε που μας χάρισε μία εξαιρετική ατάκα που λόγω της επικαιρότητας, θα αλλάξουμε σε: “Οι ταινίες του Χόλιγουντ είναι σαν τις κ@λοτρυπ!δες, όλοι θα παίξουν σε μία”

Σύμφωνα με το Πρωϊνό Μας, ο Αγγελόπουλος επελέγη στο κάστινγκ γιατί μέτρησε πολύ ένα διαφημιστικό που είχε κάνει σαν Τζέιμς Μποντ. Άλλο κακό να μην μας βρει.