10 πολύ ψύχραιμες αντιδράσεις για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σε στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι Έλληνες. Μην τρώγεστε μεταξύ σας αδέρφια.

10 πολύ ψύχραιμες αντιδράσεις για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σε στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι Έλληνες. Μην τρώγεστε μεταξύ σας αδέρφια.


Για αρχή θα θέλαμε να σταθούμε στα διάφορα πρωτοσέλιδα που πέρασαν από τα μάτια μας τους προηγούμενους μήνες, αυτά που ήθελαν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο να αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας μας, ρίχνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα άτομα πίσω από τα πρωτοσέλιδα, μάλιστα, έδειχναν ιδιαίτερα σίγουροι για αυτή την εξέλιξη μόνο που, όπως αποδείχτηκε και στην πράξη, δεν είχαν υπολογίσει την κλονισμένη υγεία του Γκλύξμπουργκ.

Ανάμεσα στις κομμένες καρύδες, τις αναπάντεχες αποχωρήσεις, τις λάσπες και τα κλάματα που μας χάρισε το Survivor All Star, η είδηση πως ο βασιλιάς πέθανε, βρέθηκε στην πρώτη θέση του Twitter, με το #Κωνσταντίνος να σχολιάζεται ασταμάτητα, ρίχνοντάς μας (λίγο θέλαμε) στην αρένα να παλέψουμε για το ποια άποψη θα υπερισχύσει για το ζήτημα της κηδείας του. Ήταν λογικό. 

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο τέως άφησε με κάθε επισημότητα των κόσμο των ζωντανών, δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα: στο πρώτο, υποστηρίζουν ότι η κηδεία του θα έπρεπε να γίνει δημοσία δαπάνη, στο δεύτερο, εύχονταν να πάει στο καλό και να ζήσουμε όλοι χωρίς να τον θυμόμαστε. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, παρ’ όλα αυτά δεν σας κρύβουμε ότι πολλά tweets μάς ενθουσίασαν λόγω της ψύχραιμης(;) τοποθέτησης των δημιουργών τους.

Τελικά, ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ, κόντρα στις άγουρες βραδινές προβλέψεις, θα ταφεί ως ιδιώτης, με απόφαση της κυβέρνησης. Ξέρουμε, ξέρουμε, πήγατε και εσείς κουβά. Για να σας φτιάξουμε κάπως τη διάθεση, αφού γνωρίζουμε ότι τα χαρτομάντιλα έχουν γεμίσει το κομοδίνο σας από το ασταμάτητο κλάμα, μαζέψαμε τα καλύτερα και πιο ψύχραιμα tweets εκεί έξω.

Ναι, κάποια είναι ό,τι να’ναι. Αυτό δεν θέλουμε άλλωστε;

Αυτοί είστε

 

Δημοκρατία έχουμε άλλωστε 

Αντιστάθηκε στη Χούντα 

Ο αγαπημένος μας 

Τα έχουν ήδη πει οι σοφοί αυτού του τόπου 

Άκου εκεί...

Όπως ακριβώς έζησε και ο Κωνσταντίνος 

Μοίρασε πόνο ο βασιλιάς ακόμα και με τον θάνατό του 

Σας ξέρουμε πλέον πολύ καλά 

Όλα καλά θα πάνε παιδιά, υπομονή

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα