Το θέμα είναι να κερδίζεις ακόμα και όταν χάνεις. Σας μπερδέψαμε; Μην ανησυχείτε, θα εξηγήσουμε. Ο καιρός είναι εκπληκτικός, ο ήλιος ζεστός και η θάλασσα -μην ξεχνάμε ότι είμαστε στις αρχές Γενάρη-, ακόμα “παλεύεται”. Για την ακρίβεια, το τριήμερο που μας πέρασε θύμισε Πάσχα και έτσι ήταν πολλά τα άτομα που βούτηξαν για τον σταυρό. 

Όπως ξέρετε, τα Θεοφάνεια, εκτός από φώτιση, προσφέρουν και εκπληκτικές συγκινήσεις λόγω του ανταγωνισμού που γεννιέται σε κάθε βούτα. Πλακώνονται τα παλικάρια για το ποιος θα κρατήσει και θα υψώσει πρώτος τον σταυρό αλλά, εντάξει, στην Ελλάδα είμαστε, τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Βέβαια, έχουμε δει ακόμα και να χάνουν τον σταυρό

Αυτή τη φορά, όμως, δεν είχαμε ούτε μανούρες ούτε τηλέφωνα στην Πυροσβεστική. Στη Νέα Πέραμο της Καβάλας το πήγαν πολλά βήματα παρακάτω και άγγιξαν σαν άλλα θεοί το δάχτυλο του σουρεαλισμού δίνοντάς του ζωή.

Ένας από τους τολμηρούς κολυμβητές, λίγο πριν κάνει πλάτσα πλούτσα για να τιμήσει την θρησκεία μας, εντόπισε και έβγαλε ένα χταπόδι. Σύμφωνα με το kavalapost, η τύχη του χταποδιού αγνοείται αν και όλοι μας ξέρουμε τι έγινε. Με λίγο ούζο όλα φτιάχνονται. 

Επίσης, για να γυρίσουμε στην αρχή του κειμένου, δεν ξέρουμε αν ο κύριος έπιασε τον σταυρό, ξέρουμε πάντως ότι κέρδισε τον μεζέ του.

Δείτε το βίντεο εδώ