Κάποια πράγματα δεν βγάζουν νόημα. Κανένα νόημα. Αυτό μας αρέσει όμως, δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλα σε αυτή τη ζωή και αυτό γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να διατηρείται ένα μυστήριο. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτός που μας “έκαψε” και όχι μόνο μας έριξε σε μια μεγάλη τρύπα μυστηρίου, αλλά μας έκανε και να γελάσουμε, είναι ο αγαπημένος μας Ντάφι.

Αγαπητοί προβοκάτορες, δεν ξέρουμε τι σχέση έχετε με την τηλεόραση και πόσο χρόνο αφιερώνετε μπροστά από αυτή, χθες όμως είχαμε την πρεμιέρα του Survivor All Star και μαζί με αυτό, ξεκίνησαν και οι πρώτοι τηλεοπτικοί καβγάδες. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σοβαρή, δώστε βάση.
Στο Πρωινό μας, που λέτε, είχαμε μια τηλεφωνική παρέμβαση του Τριαντάφυλλου για να σχολιάσει τα όσα είδε. Ξέφυγε όμως, ξέρετε πώς είναι ο Τριαντάφυλλος τώρα, δεν θέλει και πολύ. Είναι λόκο. 

Πρωταγωνιστές στον πιο σουρεάλ και χωρίς κανένα απολύτως λόγο επιθετικό διάλογο, ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Βασίλης Νομικός. Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Γιατί ο παρουσιαστής είπε κάτι που παρερμηνεύτηκε από τον τραγουδιστή. Αυτό ήταν, έγινε χαμός. 

Αν βγάλετε άκρη με τα όσα διαβάσετε παρακάτω, να το κοιτάξετε. Δεν υπάρχει καμία λογική σε όλο αυτό. Αλλά γελάσαμε, δεν σας το κρύβουμε.

Β.Ν. Το είπε ο άνθρωπος ότι δεν πρόκειται να πάει κατά 99,9%. Έτσι δεν είναι Τριαντάφυλλε;
Τ. Βέβαια και δεν πρόκειται να πάω μεγάλε.
Β.Ν. Βασίλης Νομικός λέγομαι Τριαντάφυλλε. Και ξέρεις, εγώ όταν μιλάω, μιλάω τεκμηριωμένα.
Τ. Άκου αδερφέ… Είπες πριν να βάλω το μυαλό μου στο κεφάλι μου.
Β.Ν. Όχι, δεν είπα αυτό. Εγώ μιλάω πάντα τεκμηριωμένα όλα αυτά τα χρόνια.
Τ. Έπρεπε να ήμουν εκεί να μιλήσουμε face to face αδερφέ. Το κατάλαβες; Βρε το κατάλαβες τι σου λέω τώρα;
Β.Ν. Τι εννοείς;
Τ. Το κατάλαβες τι σου λέω αγόρι μου;
Β.Ν. Είπα χαριτολογώντας ότι όπως μας έλεγαν στο σχολείο να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό… Είπε κατά 99,9% ότι δεν θα πας στο Survivor.
Τ. Είπα εγώ 100%;
Β.Ν. Με δουλεύεις;
Τ. Και ποιος σου είπε ότι θα πάω; Ρε αγόρι μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω.

 

Ευτυχώς για όλους και φυσικά για τον πολιτισμό μας, οι τόνοι κατέβηκαν και η συζήτηση για το Survivor All Star συνεχίστηκε.