Μέχρι να βγει η δεύτερη σεζόν της Wednesday θα έχουμε μάθει τη χορογραφία

Ασυζητητί πιο υποφερτή από την τέταρτη σεζόν της Emily in Paris.

Μέχρι να βγει η δεύτερη σεζόν της Wednesday θα έχουμε μάθει τη χορογραφία

Ασυζητητί πιο υποφερτή από την τέταρτη σεζόν της Emily in Paris.


Σε λιγότερο από ένα μήνα, η σειρά του Τιμ Μπάρτον κατάφερε να ξεπεράσει το Stranger Things συγκεντρώνοντας 341,23 εκατομμύρια ώρες προβολών την πρώτη εβδομάδα. Κάτι που έκανε μάλλον αναμενόμενο την επίσημη ανακοίνωση για δεύτερη σεζόν (ακόμα δεν ξεπεράσαμε το άδικο κόψιμο του 1899). Το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση στις 6 Ιανουαρίου 2023 με ένα βίντεο που υπόσχεται ότι "έρχεται περισσότερη μιζέρια"

Η δεύτερη σεζόν, πιθανότατα, θα δώσει περισσότερο χώρο στην Οικογένεια Άνταμς. Στη μητέρα της Μορτίσια, τον πατέρα της, Γκόμεζ, και τον αδελφού της, Πούγκσλι. Θα μπορούσε να υπάρξει μια σειρά για κάθε χαρακτήρα της οικογένειας. Υπάρχουν αρκετοί εμβληματικοί χαρακτήρες από τον κόσμο των Άνταμς που δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί, όπως η γιαγιά και ο ξάδερφος Ιτ. Η σειρά έσπασε το ρεκόρ του Netflix για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μια εβδομάδα… δύο φορές. Την πρώτη εβδομάδα, συγκέντρωσε 341,23 εκατομμύρια ώρες προβολής. στο δεύτερο, 411,29 εκατομμύρια ώρες προβολές. Η #WednesdayAddams είναι σταρ στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 22 δισεκατομμύρια προβολές. Ακόμη και η Lady Gaga δημοσίευσε τη δική της εκδοχή του "Blood Mary".

Φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι η Τζένα Ορτέγκα θα επιστρέψει, δεδομένου ότι έπαιξε τον ομώνυμο χαρακτήρα της οικογένειας Addams στην πρώτη σεζόν.  Η Enid, η συγκάτοικος της Wednesday, είναι επίσης ένα σημαντικό πρόσωπο για τη δεύτερη σεζόν.  H πρώτη βγήκε τον Νοέμβριο και είναι εξίσου βέβαιο ότι και η δεύτερη θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια εποχή του χρόνου. Κοντά στο Halloween. Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2022. Αυτό είναι περίπου έξι μήνες γυρισμάτων, και στη συνέχεια όλη ακολούθησε το μοντάζ, CGI κ.λπ. που οδήγησε στην κυκλοφορία του Νοεμβρίου περίπου οκτώ μήνες αργότερα. Ποιο νέο μυστήριο περιμένει την ατρόμητη ντετέκτιβ  — και θα αποκτήσει άλλο ένα νέο χορευτικό νούμερο; 

 

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - heyy

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα