Δευτέρα και σίγουρα αναρωτιέστε τι κάνετε σε αυτή τη ζωή και για ποιο λόγο δεν γεννηθήκατε πλούσιοι. Ναι, πρέπει να πάτε στο γραφείο μετά από τις γιορτές όπως οι περισσότεροι. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Σκεφτείτε να κάνετε απλά τη δουλειά και σας και ξαφνικά να δέχεστε επίθεση όπως ο Αντύπας στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Το στόρι: O τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία Είμαι στα χάι μου, με το κοινό να του πετάει πανέρια με λουλούδια όταν δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού που δεν ήθελε και πολύ. Ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά στην αρχή, ενώ στη συνέχεια, φαίνεται να απλώνει και το χεράκι του. Φυσικά, υπάρχει και βίντεο στο TikTok.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Μία από τις κοπέλες που εργάζεται στο κέντρο προσπάθησε να σταματήσει τον φορτωμένο θαμώνα μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, όμως τελικά την έσπρωξε κι εκείνη για να συνεχίσει τον καβγά.

Μετά από κάποια ώρα, πελάτες και υπάλληλοι του μαγαζιού βρέθηκαν κι εκείνοι στην πίστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να επιστρέψει στο τραπέζι του. Καθ’ όλη τη διάρκεια τη ςπαρεξήγησης, ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.
«Η εξήγησή του είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Μου φαίνεται κι εμένα περίεργο», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.