Γενικότερα, τίποτα δεν μας κάνει πλέον εντύπωση, αλλά αυτό, ναι, μας έκανε, δεν θα πούμε ψέμματα. Κάνοντας την καθερωμένη μας βουτιά στη θάλασσα από πληροφορίες εκτός των ελληνκών υδάτων, «πέσαμε» πάνω σε μια είδηση του IGN και όπως καταλάβαμε, αυτή η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Λογικό. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το καινούργιο τεύχος της DC: «Joker: The Man Who Stopped Laughing», βλέπουμε τον Τζόκερ με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στη συγκεκριμένη ιστορία, αντικρίζουμε μια αντιπαράθεση μεταξύ του Τζόκερ και της Ζατάνα, καθώς η τελευταία ματαιώνει το σχέδιο του να κλέψει την παροχή νερού στο Γκόθαμ. Αηδιασμένη από το φλερτ του Τζόκερ, η Ζατάνα κάνει ένα από τα χαρακτηριστικά ξόρκια της λέγοντας ένα ακαταλαβίστικο «On eno esle lliw reve evah ruoy ybab!», δηλαδή «κανείς άλλος δεν θα αποκτήσει το μωρό σου». Και δεν πήγε πολύ καλά αυτό.

https://t.co/bgxLSEUbY7

Το ξόρκι πήγε κάπως λάθος και καταλήγει να έχει κάποιες απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Τζόκερ, λοιπόν, ξυπνάει το επόμενο πρωί και ανακαλύπτει ότι είναι εννέα μηνών έγκυος και έτοιμος να γεννήσει. Στη συνέχεια, ξερνάει μια λάσπη που γρήγορα μεταμορφώνεται σε έναν μικροσκοπικό σωσία του του εαυτού του. Τι γλυκό μωράκι, μωρέ…

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η DC πειραματίζεται με το πώς θα γίνει πατέρας ο Τζόκερ, αν και αυτό το κομμάτι της πλοκής συνήθως προορίζεται για άλλα σύμπαντα και αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Με λίγα λόγια δεν ξερνάει λάσπη. 

Στο «Injustice: Gods Among Us», για παράδειγμα, η Χάρλεϊ Κουίν αποκαλύπτει ότι γέννησε την κόρη του Τζόκερ, αλλά την έδωσε για υιοθεσία αντί να την υποβάλει σε μια ζωή με πατέρα τον υπέροχο γελοτωποιό. Επίσης, η Χάρλεϊ Κουίν γίνεται μητέρα δίδυμων παιδιών στο σύμπαν του «Batman: White Knight». Λοιπόν, πώς σας φάινεται ο Τζόκερ ως πατέρας; Δεν είναι πολύ τρυφερός;