Συνήθως υπάρχει (τουλάχιστον) ένας χαρακτήρας σε κάθε τηλεοπτική σειρά που απλά τον σιχαίνεσαι, για καθαρά δικούς σου λόγους (συνήθως σου θυμίζει κάποιον). Συμβαίνει. Τίποτα πολύ περίεργο σε αυτό. Πιο σπάνια, συμβαίνει και το εξής: συλλογικά, ως ανθρωπότητα, βρίσκουμε ένα τηλεοπτικό χαρακτήρα που αγαπάμε να τον μισούμε. Όλοι αγαπούν έναν κακό, αλλά είναι δύσκολο να μην μισήσεις τους καλύτερους χειρότερους χαρακτήρες στην τηλεόραση – τους ανθρώπους τόσο ειλικρινά απαίσιους που είναι πραγματικά στην τηλεόραση για να κάνουν όλους τους άλλους να φαίνονται καλύτεροι.

Ted Mosby (How I Met Your Mother)

Κούρασε. Ευτυχώς για εμάς, καθώς ο Τεντ γινόταν όλο και πιο εκνευριστικός, το υπόλοιπο καστ γινόταν όλο και πιο συμπαθητικό.

Marnie Michaels (Girls)

Σκεφτόταν συνεχώς τον εαυτό της πριν από οποιονδήποτε άλλον. Προνομιούχο παρτάκι. Έλεγε ψέματα, η ηθική της ήταν εγωκεντρική και χρησιμοποιούσε τους πάντες γύρω της. Αδίστακτα εγωκεντρική, εμμονική με τη μικροδιαχείριση των ζωών όλων των άλλων. Μη σου τύχει.

Ramsay Bolton (Game of Thrones)

Άρρωστος. Μιλάμε για τέρας. Από το βασανισμό του Theon Greyjoy μέχρι τον βιασμό της Sansa Stark, όποτε τον βλέπαμε να εμφανίζεται μας φοβόμασταν τι θα κάνει. Εννοείται ότι πανηγυρίσαμε το θάνατό του.

Piper Chapman (Orange Is the New Black)

Ενοχλητική και βαρετή. Ναι, το είπαμε.

Rachel Berry (Glee)

Η Ρέιτσελ Μπέρι είναι απλά ανίκανη να δεχτεί ότι η γη δεν περιστρέφεται γύρω της.

Jenny Humphrey (Gossip Girl)

Η Τζένη κατέστρεψε τις σχέσεις με την οικογένειά της και τους φίλους της μόνο και μόνο για να αυξήσει την κοινωνική της θέση. Πάρα πολλά θεματάκια.

Pete Campbell (Mad Men)

Γεννήθηκε με προνόμια και συνέχισε να πιστεύει ότι του χρωστούσαν πράγματα τόσο στη ζωή όσο και στην καριέρα του. Έκανε κατάχρηση της εξουσίας του και ήταν απαίσιος με τις γυναίκες. Και βιαστής.

Michael Scott (The Office)

Ένα φρικτό αφεντικό που ξεπερνούσε τα όρια με τους υπαλλήλους του, έβαζε τον εαυτό του σε καταστάσεις που δεν έπρεπε και ήταν αγενής. Αλλά, πραγματικά πολύ αστείος. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή ίσως δεν αντεχόταν πάνω από δέκα λεπτά.

Miranda (Sex and the City)

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ήταν ότι μπορούσε να κρατήσει κακία, συχνά δεν μιλούσε σε μια από τις φίλες της για πολύ καιρό αν δεν συμπεριφέρονταν σύμφωνα με τον πολύ αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς της.Τοξική.

Daemon Targaryen (House Of The Dragon)

Ας πούμε ότι δεν θα ήθελες να είναι αδελφός σου, θείος σου, σύζυγός σου ή βασιλιάς σου. Έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού και μάλλον θα έχει κακά ξεμπερδέματα.