Η σειρά “Wednesday” κατάφερε τελικά να γίνει εμμονή. Όχι κι άσχημα, σε μια εποχή που το περιεχόμενο έχει εξαιρετικά μικρή διάρκεια ζωής. Αφού μετατράπηκε σε TikTok trend, σε ενδυματολογική τάση (το total black της Wednesday δεν χάλασε κανέναν) και σε άτυπη κανονικοποίηση της μιλλενιαλικής απάθειας, τώρα η Wednesday κατακτά και την καλλιτεχνική παγοδρομία. Σε άλλα νέα, η Kamila Valieva, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2022, παρουσίασε μια νεά χωρογραφία, προφανώς εμπνευσμένη από τη σειρά του Netflix. Πρόκειται για μια “αναβίωση” του χορού της Wednesday στο τέταρτο επεισόδιο της σιεράς.

Η χορογραφία αρχικά είναι πιστή σε εκείνη της Wednesday, με τις κινήσεις να αντιγράφονται πιστά. Όσο το κομμάτι προχωράει, με τη Valieva να φορά μαύρα ρούχα -όσο πιο κοντά γίνεται στη goth αισθητική της Wednesday, το κομμάτι παίρνει μια πιο σύγχρονη μορφή, και η αθλήτρια καταλήγει να δίνει κίνηση στο “Bloody Mary” της Lady Gaga. 

Δες την υπέροχη χορογραφία της εδώ: 

Και το original βίντεο από τη σειρά Wednesday, μπορείς να το θυμηθείς εδώ: 

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε ότι η χορογραφία εκτελέστηκε στο Ρωσικό Πρωτάθλημα Figure Staking 2023. Χάρη στην πρωτοτυπία της χορογραφίας και τον υπέροχο τρόπο που την απέδωσε η Valieva, κέρδισε το ασημένιο στο γυναικείο πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, ποιος νοιάζεται για το χρυσό, όταν έχεις καταφέρει να κάνεις κόσμο να δει τη χορογραφία σου ξανά και ξανά;