Μερικοί συνδυασμοί φαγητών βγάζουν νόημα. Τα μπιφτέκια πάνε με τις πατάτες. Το μπέικον συνδυάζεται με τα  αυγά. Το γιαούρτι ταιριάζει με τα φρούτα. Από την άλλη, κάποιοι συνδυασμοί φαγητών φαίνονται στην αρχή αρκετά περίεργοι, αλλά αποδεικνύονται εκπληκτικά νόστιμοι. Αν έχετε φάει φέτα με καρπούζι καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούμε. Υπάρχουν όμως κι άλλοι συνδυασμοί όπως ο ανανάς στην πίτσα, το προσούτο με πεπόνι και οι τηγανητές πατάτες βουτηγμένες σε milkshake. Εντάξει, το τελευταίο ίσως όχι και τόσο.

Το πρώτο άτομο που δοκίμασε αυτούς τους συνδυασμούς τράβηξε πιθανότητα πολλά βλέμματα πάνω του αλλά τώρα, στο 2023 πια, κανείς δεν σε κοιτάζει περίεργα αν φας μια πίτσα Χαβάης. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και συνήθως την κάνουν αυτοί με ανοιχτό μυαλό.

Ωστόσο, ορισμένοι συνδυασμοί φαγητού ξεπερνούν μια απλή παραδοξότητα ή ένα λάθος της στιγμής και γίνονται αυτόματα αηδιαστικοί. Μιλάμε για φαγητά που πιθανότατα δεν θα έπρεπε καν να αγγίζουν το ένα το άλλο σε ένα πιάτο, πόσο μάλλον να ενωθούν σκόπιμα σε ένα γεύμα που έχετε καλέσει μάλιστα και τους φίλους σας. Αλήθεια, δεν τους λυπάστε;

Δεν ξέρουμε ποιος επινόησε τους παρακάτω περίεργους συνδυασμούς ή πιάτα (κάποια είναι απίστευτα άσχημα και οπτικά, χωρίς να έχουν συνδυαστεί με κάτι), αλλά είμαστε σίγουροι ότι έχουν πολύ γερά στομάχια και καλή αποχέτευση. Ναι, το τελευταίο είναι μια αλήθεια που έπρεπε να ειπωθεί. 

Φυσικά, αυτές είναι μόνο οι απόψεις ενός ατόμου. Εάν απολαμβάνετε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδυασμούς φαγητού, έχετε μεγαλύτερη φαντασία και όρεξη. Αλλά, σας παρακαλούμε, πείτε μας γιατί.

Στην Αγγλία ίσως τους αρέσει το λουκάνικο με το τσάι

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το πιάτο

Η μιζέρια αν ήταν πιάτο

Μάλλον αυτό είναι το πρωινό στον στρατό της Αγγλίας

Έμετος

Μπέικον με μπισκότα. Κόψου μόνος σου

Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό που βλέπουμε

Όταν είσαι φοιτητής τέλος του μήνα

Δεν θα θέλαμε να το σχολιάσουμε

Έχουμε φάει και χειρότερα