Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ. Με διαφορά. Είναι το νούμερο ένα εξαγώγιμο προϊόν της χώρας μας μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Μίλτο Τεντόγλου. Είναι ο ιδανικός περμόρμερ, αυτός που, σε όποια κατάσταση και να είσαι, θα σε απογειώσει, θα σε συνεπάρει, θα σε κάνει να περάσεις καλά. 

“Σε έχω ανάγκηηηηη”.

Είναι ο Σάκης Ρουβάς, το pop icon μιας ολόκληρης γενιάς που ακόμα και σήμερα, κάνει τις καρδούλες μας να φτερουγίζουν όταν ακούμε κάποιες από τις πολλές επιτυχίες του. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε, μάλλον δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη σημαντικότητά του στην ελληνική μουσική. Αλήθεια, πώς θα τα περνούσατε εσείς οι νέοι που πάτε στα τρας πάρτι χωρίς τα κομμάτια του;

“Σε έχω ανάγκηηηηηηη”.

Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Ο Σάκης μας, αυτό το χρυσό παιδί, δεν τα πάει το ίδιο καλά με τα λόγια όσο τα πάει με τον χορό και το τραγούδι. Για παράδειγμα, όταν βρεθεί σε κάποιο πάνελ ή πάρει πρωτοβουλία(;) για το καλό της χώρας, προκαλεί κάπως με τις δηλώσεις του. Βέβαια εμείς είμαστε με το μέρος του, δεν μας αρέσει που πέφτετε να τον φάτε κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του όχι για να τραγουδήσει αλλά για να πει αυτό που πιστεύει.

“Και σε θέλωωωωω, σαν τρελός εγώ”.

Με αφορμή τα γενέθλιά του (γεννήθηκε σαν σήμερα, 4/11972), θυμόμαστε τις μεγάλες αλήθειες του Σάκη Ρουβά για τους Έλληνες. Ξυδάκι, καλά τα λέει.

*Θα μπορούσε, αλλά όχι, δεν έχουν γίνει αυτές οι δηλώσεις από τον Σάκη Ρουβά. Εκτός από την τελευταία.