Βλέπουμε το Slow Horses γιατί οι ατάκες του Γκάρι Όλντμαν είναι επικές

Ο,τι πιο bingeable συνέβη στο Apple TV+.

Βλέπουμε το Slow Horses γιατί οι ατάκες του Γκάρι Όλντμαν είναι επικές

Ο,τι πιο bingeable συνέβη στο Apple TV+.


Είδωλο, το. Η δεύτερη σεζόν του Slow Horses σου μαθαίνει ότι ο παλιός είναι πάντα αλλιώς. O Τζάκσον Λαμπ έχει δει πολλά, ειδικά κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου που για μερικούς κατασκόπους της ηλικίας του δεν τελείωσε και ποτέ. Θέλουμε να υπογράψουμε petition να μην βγει στη σύνταξη όπως έχει δηλώσει. Θα μας λείψει υπερβολικά. Στα καλά νέα: Η σειρά όχι μόνο ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν, η οποία αυτή τη στιγμή γυρίζεται, αλλά επιβεβαιώθηκε και για τέταρτη. Σαμπάνιες.

Οι αποτυχημένοι πράκτορες του Slow Horses μπλέκονται ξανά σε επικίνδυνες αποστολές στη δεύτερη σεζόν και ο Τζακ Λόουντεν παίρνει πάλι μαθήματα κατασκοπίας από το θείο και το διευθυντή του. Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τον θάνατο ενός παλιού κατασκόπου της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που ονομάζεται Dickie Bow. Η κατασκοπευτική σειρά θρίλερ βασίζεται στα μυθιστορήματα της σειράς Slough House του πολυγραφότατου Mick Herron, που διασκευάστηκαν για την τηλεόραση από τον συν-σεναριογράφο και συμπαραγωγό του Veep Will Smith και τη See-Saw Films. Η κεντρική ιδέα των βιβλίων είναι ότι η MI6, όπως κάθε μεγάλος οργανισμός, χρειάζεται κάπου για να τοποθετήσει τους πιο απελπιστικούς υπαλλήλους της, και αυτό το μέρος είναι το Slough House.

O ατημέλητος και σαρκαστικός Λαμπ (που θέλουμε να μάθουμε από πότε έχει να βάλει πλυντήριο και να λούσει τα μαλλιά του) αποκαλεί την ομάδα του (με καρικατούρες βρετανικών πρακτόρων πληροφοριών που εξορίστηκαν στο απομακρυσμένο, άθλιο Slough House - κοντά στο Barbican του Λονδίνου, μια ομάδα ατόμων, με ανεπαρκή προσόντα και ελλιπή πόρους) με διάφορα υποτιμητικά επίθετα, αλλά, είναι η δική του ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Ή να εκδικηθεί το θάνατό τους. Είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς γιατί είναι ένας "δεινόσαυρος" που δεν ξέρει τι σημαίνει η πολιτική ορθότητα. Ή μάλλον, την αγνοεί επειδεικτικά. Φανταστείτε έναν χαρακτήρα γραμμένα από τον  Τζον Λε Καρέ με προσβολές βγαλμένες από τους σεναριογράφους του Veep. Ναι, είναι έπος. Είναι υπέροχος. Είναι υπέρβαρος, συχνά μεθυσμένος και φαίνεται ατημέλητος, αλλά πολλοί εχθροί κάνουν το λάθος να τον υποτιμούν Τα ελαττώματα των χαρακτήρων είναι το μεγαλύτερο προτέρημα της σειράς.

Μια απορία έχουμε άλυτη: Σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, ο λόγος για τον υποβιβασμό του Λαμπ στο Slough House δεν αποκαλύπτεται ποτέ. Πότε θα μάθουμε τι συνέβη;

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα