Ω, Θεέ μου, είναι και πάλι παντού! Πάνω που νομίζαμε ότι είναι μια μόδα, μια τρέλα της καραντίνας, ξαφνικά βλέπουμε γύρω μας μουστάκια. Μα καλά, ξεχάσατε τους μήνες του εγκλεισμού που ψάχναμε τρόπους να περάσει η ώρα και πειραματιζόμασταν με ένα ξυραφάκι; Φυσικά και το θυμάστε, γίνεται να ξεχάσετε τέτοια αποτυχία; Οι περισσότεροι έμοιαζαν με συνταξιούχους που παίζουν σταυρόλεξο. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους συνταξιούχους, με τους 22χρονους που μοιάζουν με αυτούς έχουμε το πρόβλημα.

Αλλά θα είμαστε ειλικρινείς. Σε κάποιους πάει το μουστάκι, είναι σαν να γεννήθηκαν γι’ αυτό, ειδικά όταν φορούν ένα ψεύτικο σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι. Όμως, μεταξύ μας, δεν είναι κάτι που θα θέλατε να το κρατήσετε για πάντα. Μπορεί βέβαια να κάνουμε λάθος ή απλά να ζηλεύουμε γιατί δεν έχουμε ένα πυκνό, σταλινικό μουστάκι ώστε να το χτενίζουμε καθημερινά με τη μικρή μας τσατσάρα.

Βρίσκετε το διπλό μουστάκι δροσερό, ελκυστικό και κομψό; Είναι κάτι που θα αφήνατε για την  επόμενη φορά που θα επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο ή στο γραφείο ώστε να τους σοκάρετε; Είναι καλύτερο ή χειρότερο από το υπερβολικό μούσι; Οι απαντήσεις που ψάχνετε (που δεν ψάχννετε) στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Προσοχή, θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ακατάλληλες για άτομα με καλή αισθητική.