Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που γελάτε και θα θέλαμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας από τα σχόλια που κάνετε όσο διαβάζετε αυτή την εξαιρετικά σημαντική είδηση. Μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλά στον ιντερνετικό κόσμο όμως, ευτυχώς, η πραγματικότητα καταφέρνει και ξεπερνάει τον εαυτό της. Και αυτό είναι καλό, έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον δεν βαριόμαστε ποτέ. Με την ιστορία του Toco, πάντως, σίγουρα δεν βαριόμαστε. Αυτός ο πολύ λογικός άνθρωπος που έγινε σκύλος, είναι από τον Ιαπωνία αλλά αντί να χαίρεστε που εκπλήρωσε την επιθυμία του να γίνει φουντωτός, τον χλευάζετε. 

Σας λυπόμαστε. Ας είχατε και εσείς 12.480 λίρες  στην άκρη να αγοράσετε  τη στολή κόλεϊ σε ανθρώπινο μέγεθος. Ο Toco, που λέτε, ήθελε πάντα να «γίνει ζώο» και πλέον ντύνεται κάποιες φορές τον μήνα σκύλος για να ζήσει την παιδική του φαντασίωση. Μάλιστα, μοιράζεται και στιγμιότυπα από τη ζωή του, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για τις αντιδράσεις φίλων του. Φοβάται μήπως και τον χαρακτηρίσουν περίεργο. Μα εμείς δεν βλέπουμε τίποτα περίεργο σε αυτό, ούτε στη γυναίκα που παντρεύτηκε και έκανε παιδιά με μια πάνινη κούκλα βρίσκουμε κάτι περίεργο.

Ο Toco που θα μπορούσε να είναι αλυσίδα με τάκος μοιράζεται στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube βίντεο με τον εαυτό του να μαθαίνει τη σκυλίσια ζωή. Με λίγα λόγια, μαθαίνει πώς να τρώει, να παίζει και σε γενικές γραμμές να συμπεριφέρεται σαν σκύλος. Πάνε τα μαξιλάρια, εκεί θέλουμε να καταλήξουμε.
«Σπάνια το λέω στους φίλους μου γιατί φοβάμαι πως θα με θεωρήσουν περίεργο. Οι φίλοι και η οικογένειά μου φάνηκαν πολύ ξαφνιασμένοι όταν έμαθαν ότι έγινα ζώο», σημείωσε ο Toco στη Mirror. Μην μασάς, φίλε μου, εμείς είμαστε μαζί σου. 

Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο, όπως αποκαλύπτει στη Mirror, είναι να «κάνει πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνο τα σκυλιά». Και αυτό επειδή τον κάνει να αισθάνεται σαν κανονικό κατοικίδιο. «Από την παιδική μου ηλικία είχα αυτή την απροσδιόριστη φαντασίωση να γίνω ζώο. Αναρωτιέμαι αν ήταν μια επιθυμία για μεταμόρφωση» είπε και μοιράστηκε τι ακριβώς κάνει. 

Σε βίντεο που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Toco φαίνεται να γυρνά για να του τρίψουν την κοιλιά, να προσποιείται πως κάθεται, να σηκώνει τα πόδια του και να περπατά με λουρί σαν σκύλος. Έμαθε επίσης να τρώει ψεύτικη σκυλοτροφή, να βγαίνει έξω με το ασανσέρ και να κρέμεται ανάποδα από μια αιώρα. Όσο για τον λόγο που επέλεξε το κόλεϊ; Είναι απλά η αγαπημένη του ράτσα.

Μπράβο Toco, καλό σκυλί!