Οι Simpsons είναι όπως οι Αθηναίοι γείτονες το καλοκαίρι: πάντα έρχονται στο εξοχικό τους. Πιστοί στο ραντεβού τους λοιπόν και φέτος, τα κίτρινα πλασματάκια έκαναν τις προβλέψεις τους για το 2023 και αν για κάτι είμαστε σίγουροι, είναι πως θα χρειαστούμε ένα χαρτομάντιλο ή, ακόμα χειρότερα, ένα καταφύγιο. Μην ξεχνάμε ότι εδώ και περίπου 30 χρόνια η οικογένεια, εκτός από στιγμές γέλιου, μας έχει δώσει και ένα σωρό «προφητείες» οι οποίες, δυστυχώς, δεν κρατούν τις αποστάσεις τους από την πραγματικότητα. Εντάξει, δεν είναι και Ελεύθερη Ώρα.

Πλέον, είναι δεδομένο ότι πολλά από αυτά που θα δούμε στα επεισόδια των Simpsons θα τα βρούμε μπροστά μας και στον υπαρκτό κόσμο, μακριά από την τηλεόρασή μας. Θυμηθείτε για παράδειγμα τι είχαν προβλέψει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ναι, έπεσαν μέσα γιατί όπως είπαμε, αν σε λένε Χόμερ ή Μαρτζ δύσκολα πας κουβά.

Το 2023, λοιπόν, όπως κάθε νέα χρονιά θα μας προσφέρει και αυτό μερικές συγκινήσεις. Ακραίες συγκινήσεις. Ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok με τον τίτλο “Προβλέψεις των Simpsons για το 2023 που θα σας ανατριχιάσουν” είναι η απόδειξη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε στον ουρανό και να ευχηθούμε να είναι από τις ελάχιστες φορές που κάνουν λάθος.

Ανάμεσα σε άλλες ομορφιές, οι Simpsons προβλέπουν ότι το 2023 ίσως υπάρξει πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Σε ένα από τα επεισόδια, ο παρουσιαστής των ειδήσεων λέει πως «με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα έχουν κηρύξει πόλεμο. Μια μαζική πυρηνική επίθεση αναμένεται να πλήξει τις ακτές μας μέσα σε μια ώρα!». 

Να περάστε καλά την Πρωτοχρονιά, αυτό έχουμε να πούμε εμείς. Επίσης, πείτε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν τι πραγματικά νιώθετε για αυτά, η ζωή είναι μικρή.