Είμαστε όλοι τόσο καφενειακοί που μας βλέπουν οι γέροι στα νησιά κάθε καλοκαίρι και μας περιμένουν με χαρά να πιάσουμε κουβέντα. Από τον καιρό μέχρι τα παλτό της Μποφίλιου στο Λονδίνο μαλώσαμε φέτος για τα πάντα. Μπλοκάραμε περισσότερους άγνωστους φίλους μας από ποτέ, κριντζάραμε με άπειρα κείμενα για τον ποιητή του περιθωρίου από τη Σαλούγκα, μάθαμε ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χωρίς να το ζητήσουμε, καταναλώσαμε περισσότερο Φοίβο Δεληβοριά από όσο πιστεύαμε ότι μπορούμε και καταφέραμε να διατυπώσουμε άποψη για τις επισυνδέσεις, το Maestro και τον Μάρκο Σεφερλή. Αυτοί είμαστε. Κι αυτά είναι τα δέκα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε. Μέχρι την επόμενη δεν μας φοβάμαι, θα βρούμε τρόπο να μείνουμε online για να ποστάρουμε.

ΛΕΞ: “Ταπεινωμένοι και πεινασμένοι αποδοκιμάζουν την δημοκρατία”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Λεξ (@lextgk)

Ο Γιάννης Τσορτέκης ανήκει προφανώς στους ηθοποιούς που όταν προσποιούνται κάποιον άλλο νιώθει ευτυχισμένος. Οι ερμηνείες του έχουν προκαλέσει σεισμική δόνηση στους τηλεθεατές που έχουν συνηθίσει νερόβραστες, ανυπόφορα μέτριες τηλεοπτικές ερμηνείες από ηθοποιούς στα ελληνικά σίριαλ. Ο Γιάννης Τσορτέκης είναι 32 χρόνια στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Δεν έκανε όμως τηλεόραση για πολλά χρόνια. Όταν δεν του έδιναν δουλειά στο θέατρο, έκανε τις δικές του παραστάσεις. Με τα δικά του χρήματα.

Βάνα Μπάρμπα: Γίνονται πράγματα

ΤΟ 2019 θα ψήφιζε Νίκο Παπανδρέου. Μια πανδημία μετά έγινε Νέα Δημοκρατία. Αλλάζει ο κόσμος. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε την Βάνα Μπάρμπα να φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στου Μαξίμου. Αλλά, συνέβη. Ποιο metaverse να μας πει τι; Άρα ακόμα μια ψήφο έχασε ο Ανδρουλάκης.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έρωτας και ριάλιτι στα χρόνια της μεταπανδημίας

Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ τη δήλωση ότι έκλαψε όταν έκανε πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα. Το 2022 ήταν η χρονιά που βλέπαμε παντού τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, συνήθως χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος. Δεν ήταν η μοναδική χρονιά που ο Μαυρίκιος ήθελε να γίνει σταρ. ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Dreamshow το 2006, στο Χ Factor το 2010 και στο The Voice το 2014. Το 2009 εμφανίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.