Από τις πιο παράξενες κόντρες των ημερών ήταν εκείνη ανάμεσα σε αυτό τον όρθιο κουβά με σκ**α, στον Άντριου Τέιτ, έναν τύπο που έχει απασχολήσει συχνά τις κοινότητες των κοινωνικών δικτύων και τον Τύπο για τον μισογυνικό του λόγο, και την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ο Τέιτ απευθύνθηκε στην Τούνμπεργκ φλεξάροντας στο twitter τη συλλογή με τα supercars του και στη συνέχεια ζήτησε το μέιλ της προκειμένου να τις στείλει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπομπές ρύπων που προκαλούν. Η ακτιβίστρια απάντησε ομολογουμένως έξυπνα και με τρόπο που θα μπορούσε αν αντιληφθεί ακόμα και κάποιος σαν τον Τέιτ.

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com».

https://t.co/V8geeVvEvg

Απλό, λιτό και με 100% επιτυχία ότι ο αποδέκτης του θα τσιμπήσει. Και ο Τέιτ τσίμπησε και πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο κάπνιζε πούρο και σχολίαζε την ανάρτηση της Τούνμπεργκ με επιχειρήματα που δύσκολα θα στέκονταν ακόμα και σε αυλή δημοτικού. Σε κάποια στιγμή ζητά από ένα φίλο του να το φέρει λίγη πίτσα προσθέτοντας «φρόντισε η συσκευασία να μην είναι ανακυκλώσιμη» προκειμένου να ειρωνευτεί την Τούνμπεργκ.

https://twitter.com/GretaThunberg?ref_src=twsrc%5Etfw

Αυτό ήταν. Το κουτί της πίτσας ήταν το στοιχείο που χρειάζονταν οι Αρχές για να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του Τέιτ και του αδελφού Τρίσταν στο Βουκουρέστι με την κατηγορία του sex trafficking.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail τα δύο αδέλφια είχαν περάσει από τον ανακριτή και τον Απρίλιο, καθώς δύο κορίτσια είχαν ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πράξεις από τους Τέιτ, παρά τη θέλησή τους. Ωστόσο τότε οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίστηκε και κατέληξε στον χθεσινοβραδινό εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Ο 36χρονος Άντριου, ο 34χρονος Τρίσταν και δύο ακόμη άτομα, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως αναφέρουν τα ξένα μαζικής ενημέρωσης, αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες βιασμού, sex trafficking και σύστασης ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.

Με τους αδελφούς Τέιτ να βρίσκονται σε κρατητήριο στο Βουκουρέστι, η Τούνμπεργκ τουίταρε σχολιάζοντας την είδηση, «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας».

https://twitter.com/GretaThunberg/status/1608735970131849217?ref_src=twsrc%5Etfw

Καλοχώνευτες, Άντριου.