Φανταστείτε ότι είστε μέρος αυτού του σεναρίου: Όταν ξυπνάτε το πρωί, ανακαλύπτετε ότι έχετε κοιμηθεί υπερβολικά και τώρα έχετε καθυστερήσει στη δουλειά, οπότε ενώ φτιάχνετε την φραπεδιά, βάζετε αλάτι αντί για ζάχαρη. Αφού κλειδώσατε την πόρτα και περάσατε στα μισά του δρόμου για να φτάσετε στο αυτοκίνητό σας, αντιλαμβάνεστε ότι φοράτε τις αφράτες ροζ παντόφλες σας που, προφανώς είναι  ακατάλληλες για τη δουλειά.

Με κάποιο μαγικό τρόπο, όμως, καταφέρατε και τη βγάλατε την ημέρα στο γραφείο και γιατί πάντα σας αρέσει να επιβραβεύετε τον εαυτό σας, είπατε  να τσιμπήσετε ένα ωραίο γεύμα στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν βρίσκεται το πορτοφόλι σας. Όλα πάνε στραβά. Μπαίνετε στο σπίτι, σκοντάφτετε στο χαλάκι της πόρτας, πέφτετε και χτυπάτε το κεφάλι σας αλά Δένδιας στο Άγιο Όρος, προκαλώντας αιμορραγία από τη μύτη. Σίγουρα ακούγεται σαν να είστε τρομερά άτυχοι, σωστά;

Ωστόσο, μην ανησυχείτε, καθώς μπορείτε πάντα να γελάσετε με τις ατυχίες των άλλων. Όλοι μας έχουμε περάσει μερικές μέρες που πραγματικά δεν βγαίνει τίποτα. Ε, κάποιοι έχουν και φωτογραφίες σας αποδεικτικά στοιχεία. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να το ξεπεράσετε, να κοιμηθείτε νωρίς το βράδυ και να ξεκινήσετε μια νέα αρχή από αύριο. Είναι όμως έτσι; Μάλλον όχι, σίγουρα όχι για τα άτομα που θα βρείτε στα κλικς που ακολουθούν. 

Δεν τα ξέρεις αυτά τα παιδιά και αυτή είναι η θέση σου. Μη σου τύχει

Μάλλον δεν θα φορέσει ξανά το ίδιο τζιν

Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι και πώς

Ένα μικρό, καλοκαιρινό δωράκι

“Είχε αέρα χθες”

Ένας από τους λόγους που υπάρχουν κουτάλια

Κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις σε αυτή τη ζωή

Πρώτα βάζεις τα κλάματα ύστερα τα γέλια

Ένα βραβείο ατυχίας στον κύριο παρακαλώ