Να, δείτε! Ανατριχιάσαμε, δεν βλέπετε τις τρίχες στα χέρια μας που είναι κάγκελο; Δεν βλέπετε τους πόρους του δέρματός μας που μοιάζουν με μικρά ηφαίστεια έτοιμα να εκραγούν; Αλήθεια σας λέμε, τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μας άγγιξαν και όχι μόνο μας άγγιξαν, αλλά μας βρίσκουν και 100% σύμφωνους. Ναι, ναι, δεν κάνουμε πλάκα, εκτός και αν πιστεύετε ότι κάνουνε πλάκα, όπως το δει κανείς.

Η πρώην μις Νέα Δημοκρατία η οποία πλέον είναι αντιπρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου-Κρανιδιώτη (πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο!), είχε πολλά να πει για την “εκδήλωση” (ο Θεός να την κάνει εκδήλωση) στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα αγριογούρουνα, εκεί που κάτι drag queens διαβάζουν παραμύθια στα αθώα ελληνόπουλα.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μη μπορώντας να πιστέψει σε όσα είδαν τα ματάκια της, ανέβασε ένα βίντεο σκληρής αλήθειας στο Instagram και ξέσπασε λέγοντας «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας». Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, πάνω τους Αφροδίτη, αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μας καταστρέψει τελείως.

«Είναι δυνατόν να βάζουμε τα μικρά παιδιά, πέντε, έξι, επτά και οκτώ ετών να ακούν παραμύθια από drag queens; Ως τι ακριβώς θα διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά οι drag queens; Ως παιδοψυχολόγοι, ως δάσκαλοι ή ως ειδικοί; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει; Ντροπή σε αυτούς που διοργανώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και ντροπή και στους γονείς που θα πάνε τα παιδιά τους εκεί. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά κάτω των 18 ετών» λέει, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.