Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου; Είναι. Είναι ακόμα και στα 84 χρόνια του γεμάτος ενέργεια; Είναι. Είναι ένας από τους πιο κουλ τύπους στο Instagram; Με διαφορά! Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Σερ Άντονι Χόπκινς, για να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να μας εύχεται με διάφορους τρόπους από τον προσωπικό του λογαριασμό, μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και χάρισε έναν μοναδικό χορό στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μπορεί να φόρεσε τον κόκκινο σκούφο του Άγιου Βασίλη, ωστόσο, επέλεξε να χορέψει υπό τους ήχους ενός ρομαντικού (δεν είναι καθόλου ρομαντικό, έχουμε γράψει γι’ αυτό) τραγουδιού και όχι κάποιας μεγάλης χριστουγεννιάτικης επιτυχίας όπως, για παράδειγμα, το All I want for Christmas is You. Μην πετάτε μπουκάλια, σεβαστείτε το χώρο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Άντονι Χόπκινς επέλεξε το Dance me to the end of love του ένα και μοναδικού Λέοναρντ Κοέν για να ευχηθεί και φυσικά να χορέψει. «Γεννημένος ελεύθερος, να είσαι ελεύθερος. Καλές γιορτές», έγραψε ο 84χρονος ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Instagram. 

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντονι Χόπκινς χορεύει στο Instagram. Πριν από λίγες ημέρες, επηρεασμένος από το trend με το χέρι «Thing» της σειράς του Netflix, «Wednesday», ανάρτησε ένα διαφορετικό βίντεο, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Χαρούμενη Τετάρτη (Wednesday). Ένα Πράγμα (THING) συμβαίνει όταν ένας ηθοποιός έχει ελεύθερο χρόνο στα χέρια του».

Μην ξεχνάμε φυσικά και την επική στιγμή που χόρεψε συρτάκι ή που κουνήθηκε με την επιτυχία του TikTok, το My money don’t jiggle jiggle.