Και για ψώνια πήγαμε, και για ποτάρες, και στα πάρτι σε σπίτι, και σε τραπέζωματα με άγνωστα ξαδέλφια μας, και στα μπουζούκια. Αφού κάναμε το καθήκον μας και ήπιαμε λίγο παραπάνω (σίγουρα φάγαμε περισσότερο από όσο αντέχαμε) και όντως κάναμε attend σε ιβεντάκια, ήρθε η στιγμή που νοηματοδοτεί τα Χριστούγεννα. Πιτζάμες, καναπές, κουβέρτα και η πλατφόρμα που μας δίνει τον τηλεοπτικό μαραθώνιο που έχουμε ανάγκη (όχι, δεν πήραμε άδεια για να χορεύουμε σαν κατσίκια τέκνο σε αποθήκες).

Οι εκπλήξεις των γιορτινών είναι πολλές καθώς με το Disney+ μπορείτε να απολαύσετε νέες ταινίες και σειρές, αλλά και κλασσικά αγαπημένα για όλη την οικογένεια, στη συλλογή «Χαρούμενες Γιορτές». Ξεχωρίσαμε τέσσερις ταινίες που έχουν και συνέχειες που έχουμε δει άπειρες φορές και υπάρχει λόγος γι αυτό. Το Disney+ είναι ΤΟ μεγαθήριο των streaming πλατφορμών. Η συλλογή του είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεστε έναν χάρτη και έναν ξεναγό για να περιηγηθείτε στα καλύτερα που έχει να προσφέρει.

Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει

Αδιαφιλονίκητα η ταινία “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” είναι χριστουγεννιάτικη. Ίσως είναι και η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία που έχουμε δει. Τολμώ να πω κορυφαία. Έχουμε τον ήρωα Τζον Μακλέιν να προσπαθεί να αποτρέψει ληστεία υπό το πρόσχημα τρομοκρατικής επίθεσης και παράλληλα να σώσει την γυναίκα του από ομηρεία. Έχουμε τέσσερις οσκαρικές υποψηφιότητες και μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Δεν είναι η ατάκα “Now I have a machine gun, ho-ho-ho” χριστουγεννιάτικη; Η σωστή οικογενειακή ταινία για τα Χριστούγεννα. Με όλα τα σωστά μηνύματα για τα αμερικανάκια. Και τον Μπρους στα 33 με αμάνικο φανελάκι καλύτερο από κάθε υποψήφιο GNTM. Η επιτυχία της ταινίας οδήγησε σε τέσσερις συνέχειες.

Ψυχρά κι Ανάποδα

Η Έλσα είναι η Βασίλισσα των Χριστουγέννων και του sing along. Όταν το βασίλειό τους παγιδεύεται στον αιώνιο χειμώνα, η ατρόμητη Άννα (Κρίστεν Μπελ) ενώνει τις δυνάμεις της με τον ορειβάτη Κριστόφ (Τζόναθαν Γκροφ) και τον βοηθό του με τους τάρανδους για να βρουν την αδερφή της Άννας, τη Βασίλισσα του Χιονιού Έλσα (Ιντίνα Μένζελ) και να σπάσουν το παγωμένο της ξόρκι. Αν και το επικό τους ταξίδι τους οδηγεί σε συναντήσεις με μυστικιστικά τρολ, έναν κωμικό χιονάνθρωπο (Τζος Γκαντ), σκληρές συνθήκες και μαγεία σε κάθε στροφή, η Άννα και ο Κριστόφ προχωρούν γενναία σε έναν αγώνα για να σώσουν το βασίλειό τους. Ενθαρρύνει τις νεαρές γυναίκες να στηρίζουν και να παραμείνουν πιστές η μία στην άλλη.Στη δεύτερη ταινία, σύσσωμη η απίθανη παρέα επιστρέφει σε μια επική, μυστηριώδη ιστορία που θα ταξιδέψει τους θεατές σε ένα μαγικό δάσος, όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, άνεμος, νερό, φωτιά) έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες θα αλλάξουν για πάντα.

Μόνος στο Σπίτι

Ναι, μεγαλώσαμε βλέποντας τον αξιολάτρευτο Μακόλει Κάλκιν να γλεντάει τον Τζο Πέσι και τον Ντάνιελ Στερν που θέλανε να διαρρήξουν το σπίτι του. Όταν ο Κέβιν Μακάλιστερ συνειδητοποιεί στην ταινία Home Alone ότι έχει ολόκληρο το σπίτι για τον εαυτό του, ενθουσιάζεται. Λογικό. Ποιο νεαρό άτομο δεν θα ενθουσιαζόταν όταν μαθαίνει ότι έχει ένα ολόκληρο σπίτι στη διάθεσή του για να κάνει ό,τι θέλει, ό,τι ώρα θέλει; Ο οκτάχρονος Κέβιν ΜακΚάλιστερ έγινε ο άντρας του σπιτιού, μέσα σε μια νύχτα!ΕΠΟΣ

Η Εποχή των Παγετώνων

Μόλις έχει αρχίσει η Εποχή των Παγετώνων. Ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσης, τα ζώα μεταναστεύουν προς το νότο. Όλα εκτός από ένα μαλλιαρό μαμούθ, τον Μάνι, που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένα βραδύποδα, τον Σιντ, ο οποίος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα τεμπέλη.Οι δύο ήρωες θα συναντήσουν ένα εγκαταλελειμμένο ανθρώπινο μωράκι και θα αποφασίσουν να το πάνε στην οικογένειά του. Βλέποντας το μωρό σαν λαχταριστό έδεσμα, στην παρέα τους προστίθεται ο Ντιέγκο, ένας κουτοπόνηρος τίγρης. Η ταινία έγινε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία και ακολούθησαν τέσσερις συνέχειες. Το βλέπουμε για τον Σκρατ. Ο Σκρατ κυνηγά συνεχώς το βελανίδι του είτε να το θάψει είτε να το φάει, αλλά η μοίρα πάντα παρεμποδίζει. Καταλήγει πάντα σε χιουμοριστικές ή επώδυνες καταστάσεις: χτυπιέται από κεραυνό, καταδιώκεται από χιονοστιβάδες και χτυπάει επανειλημμένα τις αισθήσεις του ενώ παλεύει για το βελανίδι του. Ωστόσο δεν τα παρατάει ποτέ.

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.